Fijngevoelig Coaching

Aura healing

Rust, ruimte en ontspanning

Wat is een aura healing?

Ieder persoon heeft een aura die jouw lichaam omgeeft.
Binnen dit energieveld is er sprake van trillingen. En deze zijn de hele dag in contact met het energieveld van anderen om ons heen. Het is vergelijkbaar met een radio en een ontvanger, ze zenden en ontvangen de hele dag signalen. Dit is vaak een onbewust proces.

De energie in jouw aura is een weerspiegeling van hoe jij je voelt, hoe je denkt, hoe je lichamelijke gezondheid is etc. Dit is een momentopname. Als jouw gemoedstoestand verandert, heeft dit direct invloed op jouw aura en wellicht op die van anderen.

Zo kan het gebeuren dat jouw aura vervuild raakt door energie van anderen, negatieve emoties en/of overprikkeling. Dit kan leiden tot vermoeidheid, angsten, onbestemd gevoel, spanning en/of stress.

Een aura healing is een energetische behandeling waarbij het energieveld van een persoon wordt geheeld. In tegenstelling tot een persoonlijk afgestemde healing wordt hierbij het energieveld van de persoon gezuiverd maar worden blokkades niet opgelost. Wel creëer je een fijn uitgangspunt, een 0-punt, om hiermee aan de slag te gaan.

Aura healing sessie

In een aura healing sessie haal ik alle energie die in jouw aura aanwezig is en zorgt voor verstoring weg. Dit zorgt direct voor een lichter hoofd, meer rust, ruimte en ontspanning. Je komt weer terug in je eigen energie.

Voorafgaand aan een aura healing test ik energetisch uit hoe iemand in zijn energie staat. Ook kijk ik welke factoren er evt. voor zorgen dat iemand in zijn energie verstoord is geraakt.

Bij een aura healing doorloop ik 7 stappen om deze volledig op te schonen en diegene terug te zetten in zijn of haar eigen energie:

1. Entiteiten

Dit zijn energieën van overledenen die nog ronddwalen en nog niet naar het licht zijn gegaan. Op het moment dat jij niet lekker in je vel zit en/of negatieve of zware emoties meedraagt is er sprake van een lage trillingsfrequentie in jouw energieveld. Dit trekt entiteiten aan. Soms zijn entiteiten willekeurig aanwezig in je aura omdat jij nu eenmaal openstaat in energie. Maar vaker zeggen deze entiteiten wat over jou. Iets in jou resoneert met de entiteit waardoor jij problemen ervaart. Ik haal deze entiteiten uit jouw aura en stuur ze liefdevol terug naar de plaats waar zij thuishoren.

2. Externe prikkels

Externe prikkels zijn alle informatie die van buitenaf bij iemand komt en zorgt voor negatieve spanning en/of stress. Denk hierbij aan alle zintuiglijke prikkels maar ook alle emoties, gedachtes, overtuigingen van andere personen uit de omgeving en sfeer. Ik haal alle energie van jou die bij andere personen zit terug en haal alle negatieve energie van anderen die in jouw aura aanwezig zijn weg.

3. Interne prikkels

Interne prikkels zijn alle informatie die van binnenuit komt en zorgt voor stress en spanning. Denk hierbij aan voedingsintoleranties, lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en buikpijn, medicijnen maar ook alle emoties, gedachtes en overtuigingen die van de persoon zelf zijn bv. ‘Ik kan het niet’, ‘Niemand vindt mij leuk’. Alle energie die daaromheen hangt en voor verstoring zorgt, haal ik weg.

4. Energetische koorden

Energetische koorden zijn verbindingen tussen één of meerdere personen. Deze verbindingen ontstaan door (live) contact met anderen en kunnen je uit balans halen. Als een koord jou niet dient, kan ik deze in een aura healing doorknippen zodat jij loskomt van deze energie en er geen hinder meer van ondervindt. Aanwezig koorden die jou nog wel dienen, maak ik schoon en vul ik met liefde zodat dit koord als positief of helpend kan worden ervaren.

5. Aura vormen, aanvullen en beschermen

Een aura verandert continue van vorm. Zo kan het zijn dat je aura heel groot is waardoor je makkelijk in verbinding gaat met mensen uit je omgeving met het risico dat dit jou sterk beïnvloedt. Ook kan je aura heel klein worden waardoor je de behoefte voelt om je terug te trekken omdat mensen heel dichtbij kunnen komen.In een aura healing voel ik hoe groot jouw aura is en welke vorm en grootte op dit moment passen bij jouw behoefte. Deze vul ik aan met jouw fijne, lichte energie in een kleur die met jou resoneert. Ik repareer de aurawanden en bescherm de aura op een manier die bij jou past.

6. Nederlandse Bloesemremedies

Ik test of er behoefte is aan een Nederlandse Bloesemremedie. Wanneer hier sprake van is, verbind ik de energie van de bloesem met jou zodat deze gaat resoneren met jouw energie. Dit is een extra steuntje in de rug. Nadien kunnen deze bloesemdruppels in een stockflesje worden samengevoegd en worden ingenomen om je ook nadien te blijven ondersteunen in jouw proces.

7. Visualisatie van aarding, verbinding met het universum en contact met je hart

Als de aura healing klaar is, controleer ik altijd of de persoon weer volledig in zijn eigen energie staat. Ter ondersteuning visualiseer ik jou met grote, stevige wortels verankerd in de grond, een energetisch koord die de kruin verbindt met het universum en het contact met het hart om in contact te blijven met je gevoel. Zo ben je geaard, in verbinding met jouw Hogere Zelf en in contact met je intuïtie en gevoel.

Hoe ziet een aura healing sessie eruit?

Een aura healing vindt plaats in de praktijk of op afstand. Bij een afspraak in de praktijk, neem je plaats op de behandelbank, lekker onder een warme deken. Je ligt op je rug met je kleding aan. Als je het prettig vindt zet ik een ontspannend muziekje op. Daarna ga ik aan het hoofdeinde zitten en plaats mijn handen op je schouders. Ik stem me af op jouw energie(veld) om te voelen wat er aanwezig is wat jou niet dient en wat losgelaten mag worden. Dit kan gaan om vastgehouden energieën vanuit jouw omgeving en ook om zware energie die je zelf hebt opgebouwd rondom een thema. Op het moment dat de energie in jouw aura weer volledig van jou is en de energie weer vrijuit kan stromen, sluiten we de sessie af en bespreken we de behandeling na. Waar nodig zal ik je tips en tools mee geven om jouw eigen energie te beschermen, eventueel met behulp van een op maat samengestelde Nederlandse Bloesemremedie.

Bij een aura healing op afstand kun je lekker thuis blijven terwijl ik vanuit mijn plek de healing uitvoer. Je hoeft hier zelf niks voor te doen of te laten. Wel is het belangrijk dat je openstaat voor de healing en toestemming geeft om deze uit te voeren. Nadien ontvang je een schriftelijk verslag per mail.

De nieuwe energie van de aura healing heeft altijd tijd nodig om te integreren, je kunt het ook wentijd noemen. Dit varieert per persoon en duurt gemiddeld 2 tot 4 weken. In deze periode wordt de bloesemremedie ingezet ter ondersteuning en kun je altijd een beroep op mij doen bij vragen. Ik zal je dan met tips, oefeningen of coaching begeleiden.

Voor wie?

Een aura healing is geschikt voor volwassenen maar zet ik ook heel regelmatig in bij kinderen. Omdat kinderen van nature erg openstaan en hun energie vaak (nog) niet zelf kunnen beschermen komt auravervuiling juist bij hen regelmatig voor. Als je spanning, stress, angst, paniek of overprikkeling ervaart kan een aura healing zeer helpend zijn.

Resultaat na een aura healing

Na een aura healing voel je vaak direct verschil. Je voelt je lichter, vrijer en rustiger. Dit zie je vaak ook terug in gedragingen. Voor kinderen is dit verschil ook duidelijk voelbaar alleen is het voor hen vaak erg moeilijk onder woorden te brengen. Als ouder kun je de (subtiele) veranderingen vaak wel merken.

Is dit wat jij op dit moment nodig hebt? Maak dan nu een afspraak via het contactformulier op deze pagina.

Praktische informatie

Behandeling:
Aura healing inclusief schriftelijk verslag per mail en persoonlijk samengestelde bloesemremedie. Tijdens de integratietijd van gemiddeld 2 tot 4 weken mag je mij altijd raadplegen met vragen en zal ik coachen waar nodig.

Kosten:
€89,-

Locatie:

Dorpsstraat 6
6675 BB Valburg

OF

Op afstand, hiervoor hoef je de deur niet uit.

Telefoon:
06 439 729 06

E-mail: linda@fijngevoeligcoaching.nl

Een aurahealing is een energetische behandeling waarbij het energieveld van een persoon wordt geheeld. Alle energie die leidt tot overprikkeling en ervoor zorgt dat jij uit balans raakt, wordt weggehaald. Zo kom je weer terug in je energie, ben je goed geaard en zul je rust, ruimte en ontspanning ervaren.

Ben jij erg vermoeid (zonder duidelijk aanwijsbare reden)? Voel je je niet helemaal jezelf of ervaar je veel spanning, stress, angst of overprikkeling?

Vul dan dit contactformulier in en maak een afspraak voor een aurahealing.