Fijngevoelig Coaching

Aura healing

In je kracht en in verbinding met je ware zelf

Ervaar jij stress en spanning? Ben je vermoeid en/of angstig? Heb je vaak last van onbestemde gevoelens of wisselende en soms onverklaarbare stemmingswisselingen? Is overprikkeling een herkenbaar iets voor jou en voel jij vaak energieën van anderen aan en/of negatieve emoties? Dan kan een aura healing jou helpen om jouw energieveld op te schonen en je terug te zetten in jouw eigen energie.

Wat is een aura healing?

Ieder persoon heeft een aura die jouw lichaam omgeeft. Binnen dit energieveld is er sprake van trillingen. Deze trillingen zijn de hele dag in contact met het energieveld van anderen om ons heen. Het is vergelijkbaar met een radio en een ontvanger, ze zenden en ontvangen de hele dag signalen. Dit is vaak een onbewust proces.

Het energieveld van jouw aura is een weerspiegeling van hoe jij je voelt, hoe je denkt, hoe je lichamelijke gezondheid is enzovoort. Dit is een momentopname. Als jouw gemoedstoestand verandert, heeft dit direct invloed op jouw aura en wellicht op dat van anderen.

Zo kan het gebeuren dat jouw aura vervuild raakt door energie van anderen, negatieve emoties en/of overprikkeling. Dit kan leiden tot vermoeidheid, angsten, onbestemd gevoel, spanning en/of stress.

Een aurahealing is een energetische behandeling waarbij het energieveld van een persoon wordt geheeld. Dit in tegenstelling tot een persoonlijk afgestemde healing waarbij het energieveld van de persoon gezuiverd wordt maar blokkades niet worden opgelost. Wel creëer je een fijn uitgangspunt om hiermee aan de slag te gaan.

Aura healing sessie

In een aura healing sessie haal ik alle energie weg die in jouw aura aanwezig is en zorgt voor verstoring. Dit zorgt direct voor een lichter hoofd, meer rust, ruimte en ontspanning. Je komt weer terug in je eigen energie.

Voorafgaand aan een aura healing test ik energetisch uit hoe je in jouw energie staat. Ook kijk ik welke factoren er voor zorgen dat jij in jouw energie verstoord bent geraakt.

Bij een aurahealing doorloop ik 7 stappen om de aura volledig op te schonen en jou terug te zetten in je eigen energie:

1. Entiteiten

Dit zijn energieën van overledenen die nog ronddwalen en nog niet naar het licht zijn gegaan. Op het moment dat jij niet lekker in je vel zit en/of negatieve of zware emoties meedraagt is er sprake van een lage trillingsfrequentie in jouw energieveld. Dit trekt entiteiten aan. Soms zijn entiteiten willekeurig aanwezig in je aura omdat jij nu eenmaal openstaat in energie. Maar vaker zeggen deze entiteiten wat over jou. Iets in jou resoneert met de entiteit waardoor jij problemen ervaart. Ik haal deze entiteiten uit jouw aura en stuur ze liefdevol terug naar de plaats waar zij thuishoren.

Ook kan er sprake zijn van een auralifter. Dit is ook een entiteit alleen draagt deze in tegenstelling tot veel andere entiteiten een zware, intense energie met zich mee. Deze entiteit heeft zich aan jouw energie vastgezet en kan hierdoor zorgen voor een gedragsverandering.

In een aura healing maak ik contact met deze entiteit en voel of deze bereid is jouw aura te verlaten. Als dit niet het geval is, kunnen we in een aparte behandelvorm dieper in contact komen met de auralifter en deze samen weghalen. Gelukkig komt een auralifter relatief weinig voor.

2. Externe prikkels

Een externe prikkel is alle informatie die van buitenaf bij iemand komt en zorgt voor negatieve spanning en/of stress. Denk hierbij aan alle zintuiglijke prikkels maar ook alle emoties, gedachtes, overtuigingen van andere personen in je omgeving en sfeer. Al deze prikkels haal ik uit jouw aura weg zodat dit je niet meer uit balans haalt.

3. Interne prikkels

Een interne prikkel is alle informatie die van binnenuit komt en zorgt voor stress en spanning. Denk hierbij aan voedingsintoleranties, lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en buikpijn, maar ook alle emoties, gedachtes en overtuigingen die van de persoon zelf zijn, denk bijvoorbeeld aan: ‘Ik kan het niet’, ‘Niemand vindt mij leuk’. Alle energie die daaromheen hangt en voor verstoring zorgt, haal ik weg.

4. Energetische koorden

Energetische koorden zijn verbindingen tussen één of meerdere personen. Deze verbindingen ontstaan door (live) contact met anderen en kunnen je uit balans halen. Als een koord jou niet dient, kan ik deze in een aura healing doorknippen zodat jij loskomt van deze energie en er geen hinder meer van ondervindt. Ik haal al jouw energie die bij andere personen zit terug en haal alle negatieve energie van anderen die in jouw aura aanwezig is weg.

5. Aura vormen, aanvullen en beschermen

Een aura verandert continue van vorm. Soms is je aura heel groot waardoor je makkelijk in verbinding gaat met mensen in je omgeving, met het risico dat dit jou sterk beïnvloedt. Ook kan je aura heel klein worden waardoor je de behoefte voelt om je terug te trekken omdat mensen heel dichtbij komen. In een aura healing voel ik hoe groot jouw aura is en welke vorm en grootte op dit moment passen bij jouw behoefte. Deze vul ik eventueel aan met fijne, lichte energie in een kleur die met jou resoneert. Ik repareer de aurawanden en bescherm de aura waar nodig.

6. Nederlandse Bloesemremedies

Als de aura healing klaar is test ik uit of je behoefte hebt aan een Nederlandse Bloesemremedie. Als dit zo is, verbind ik de energie van de bloesem met jou zodat deze gaat resoneren met jouw energie. Dit is een extra steuntje in de rug.

7. Visualisatie van aarding, verbinding met het universum en contact met je hart

Als laatste controleer ik altijd of de persoon weer volledig in zijn eigen energie staat. Ter ondersteuning visualiseer ik jou met grote, stevige wortels verankerd in de grond, een energetisch koord die de kruin verbindt met het universum en het contact met het hart om in contact te blijven met je gevoel. Zo ben je geaard, in verbinding met jouw Hogere Zelf en in contact met je intuïtie en gevoel.

Hoe ziet een aura healing sessie eruit?

Een aura healing vindt plaats op afstand. Je kunt dus lekker thuis blijven terwijl ik vanuit mijn plek de aura healing uitvoer. Je hoeft hier zelf niks voor te doen. Wel is het belangrijk dat je openstaat voor de healing en toestemming geeft om deze uit te voeren. Nadien ontvang je een schriftelijk verslag per mail.

Voor wie?

Een aura healing is geschikt voor volwassenen maar zet ik ook heel regelmatig in bij kinderen. Omdat kinderen van nature erg openstaan en hun energie vaak (nog) niet zelf kunnen beschermen komt auravervuiling juist bij hen regelmatig voor. Als je spanning, stress, angst, paniek of overprikkeling ervaart kan een aura healing zeer helpend zijn.

Resultaat na een aura healing

Na een aurahealing voel je vaak direct verschil: je voelt je lichter, vrijer en rustiger. Dit zie je vaak ook terug in gedragingen. Voor kinderen is dit verschil ook duidelijk voelbaar alleen is het voor hen vaak erg moeilijk onder woorden te brengen. Als ouder kun je de (subtiele) veranderingen vaak wel merken.

Is dit wat jij op dit moment nodig hebt? Maak dan nu een afspraak via het contactformulier op deze pagina.

Praktische informatie

Behandeling:
Aura healing incl. verslag

Duur: 45-60 min.

Kosten:
€50,-

Locatie:
Een aura healing vindt plaats op afstand. Je hoeft de deur dus niet uit.

Telefoon:
06 439 729 06

E-mail: linda@fijngevoeligcoaching.nl

Een aurahealing is een energetische behandeling waarbij het energieveld van een persoon wordt geheeld. Alle energie die leidt tot overprikkeling en ervoor zorgt dat jij uit balans raakt, wordt weggehaald. Zo kom je weer terug in je energie, ben je goed geaard en zul je rust, ruimte en ontspanning ervaren.

Ben jij erg vermoeid (zonder duidelijk aanwijsbare reden)? Voel je je niet helemaal jezelf of ervaar je veel spanning, stress, angst of overprikkeling?

Vul dan dit contactformulier in en maak een afspraak voor een aura healing.