Fijngevoelig Coaching

In verbinding met jezelf én je omgeving

Het komt veel voor, je ondervindt moeilijkheden in het dagelijkse leven omdat je emmer dreigt over te lopen. Je bent niet in verbinding met jezelf én je omgeving. Ik zie het vooral bij jonge ouders en gevoelige kinderen en volwassenen. Lees meer...

Luisteren naar je kind

Door oprecht te luisteren naar je kind ontvang je de werkelijke boodschap achter het gedrag

Luisteren naar je kind…Het lijkt zo’n vaag begrip want we luisteren allemaal naar onze kinderen. Of in elk geval proberen we dat, toch? Maar waarom Lees meer...

Zoek jij altijd een oplossing voor de boosheid van je kind?

Deze week spreek ik Lisa via video-bellen. Ik zie een gespannen en strak gezicht als ik op mijn schermpje kijk. ‘Hoi Lisa, volgens mij is het goed dat wij elkaar spreken’ zeg ik tegen haar. Nog voordat ik mijn zin Lees meer...

Zo kom je in verbinding met je gevoelige kind…

De allerbelangrijkste stap om in verbinding te komen met je gevoelige kind is begrip. Begrip voor de situatie en begrip voor de emoties en het gedrag van je kind.

Begrip zorgt voor verbinding

Als je begrijpt waarom je kind Lees meer...