Fijngevoelig Coaching

Borging/opfriscursus

Een coachingstraject is erop gericht om zowel ouder als kind te begeleiden naar een zelfbewuste, FijnGevoelige toekomst. Toch kan het voorkomen dat je na verloop van tijd behoefte hebt aan een opfriscursus.

De borging is geschikt voor de ouder en/of kind die eerder bij mij een van bovenstaande pakketten heeft doorlopen. In een later stadium lopen zij opnieuw tegen problemen aan. Hierbij kan het gaan om dezelfde problematiek waarbij herhaling van de opgedane kennis/opfrissen gewenst is. Ook kan het gaan om een nieuwe problematiek waarbij specifieke hulp gewenst is. In dit laatste geval is het niet noodzakelijk om een eerder pakket opnieuw te starten. Veel kennis en vaardigheden zijn al aanwezig. De begeleiding dient voornamelijk toegespitst te worden op de nieuwe aanwezige problematiek.

Waarom een opfriscursus?

Misschien is de opgedane kennis wat weggezakt en heb je moeite om de veranderingen te handhaven. Wellicht kun je wel wat herhaling gebruiken. Een opfriscursus kan dan erg prettig zijn. Doet zich een specifiek probleem voor die anders is dan bij eerdere begeleiding? Ook dan kan een opfriscursus wenselijk zijn. In een korte tijd worden alle opgedane kennis en inzichten herhaald en toegepast op de huidige situatie. Ook de opfriscursus is erop gericht om zowel ouder als kind zelfstandig te laten vervolgen.

Dit traject bestaat uit 3 coachingsessies van 75 min., €285,- incl. BTW.