Fijngevoelig Coaching

Het Ik leer anders coaching pakket

Het Ik leer anders coaching pakket is een coaching pakket die los staat van de overige coachingstrajecten. Het is gericht op kinderen die in beelden denken en hierdoor te maken krijgen met leerproblematiek. Denk aan je hooggevoelige en/of hoogbegaafde kind, je kind met adhd, add of autisme. Of je kind met dyslexie of dyscalculie

Door de visuele manier van leren vinden ze vaak geen aansluiting binnen het reguliere onderwijs. Er wordt vaak auditief lesgeven in plaats van visueel wat bij beelddenkers het geval is. Hierdoor kunnen in beelden denkende kinderen een leerachterstand krijgen. Je kind is met behulp van het Ik leer anders leersysteem in staat om deze leerachterstand weg te werken. Daarbij zal je kind rust vinden, meer zelfvertrouwen hebben en zal hij trots kunnen zijn op zichzelf.

Voor meer informatie, zie Ik leer anders.

Dit traject bestaat uit 4 coachingsessies van 60 min. en is inclusief werkboek €279,- incl. BTW. Voordat een traject gestart wordt vind een eerste afspraak plaats om  vast te stellen of je kind daadwerkelijk in beelden denkt. Deze eerste afspraak is gratis. Als er extra begeleiding gewenst is kan in overleg verlenging plaatsvinden, een losse sessie kost €60,- incl. BTW.