Kennismaking hsp

Ben jij als ouder zoekende en denk je dat er sprake kan zijn van hooggevoeligheid bij je kind en wellicht ook bij jou als ouder? Wat is hsp en wat betekent dit nou voor jouw kind en voor jullie als gezin? Wil je meer inzicht krijgen in hooggevoeligheid om te weten of dit binnen het gezin een rol speelt en hoe hiermee om te gaan? Kies dan voor het kennismaking hsp pakket.

Wil je weten welke kenmerken passen bij hooggevoeligheid? Ontdek het via de vragenlijst, is je kind hooggevoelig. Aangezien hooggevoeligheid erfelijk is en in veel gevallen één van de ouders ook gevoelig is, is het zinvol om ook dit in kaart te brengen middels de vragenlijst hsp volwassenen. Met behulp van deze vragenlijsten krijg je een beter beeld en kun je binnen de opvoeding rekening houden met beide aspecten. De testen geven slechts een indicatie of er sprake kan zijn van hooggevoeligheid.

Het traject kennismaking hsp

Dit traject is geschikt voor ouders die dagelijks tegen opvoedingsproblemen aanlopen, op zoek zijn naar handvatten en hun kind en wellicht zichzelf herkennen in de kenmerken van hooggevoeligheid. Laat je door een professional voorlichten en zorg hiermee voor helderheid.

Na dit traject…

Na dit traject weet je wat hooggevoeligheid is. Je weet dan ook of je als gezin met problematiek rondom hooggevoeligheid te maken hebt en wat dit inhoudt voor jou en je kind. Je kent de mooie kanten maar weet ook wat de schaduwkanten kunnen zijn en weet signalen van overprikkeling te herkennen.

Dit traject bestaat uit 2 coachingsessies van 75 min. en een evaluatiegesprek, €190,- incl. BTW.