Fijngevoelig Coaching

Nederlands Bloesemremedie Consult

Elke woensdag tussen 9.30 en 10.30 uur is er tijd voor 4 gratis mini readings m.b.v. de Nederlandse Bloesemremedies.

Interesse? Meld je dan hier aan.

Jezelf zijn, daar draait het om bij een gevoelig persoon. Als je jezelf bent, kun je ontspannen en genieten van al het moois in je leven. Lukt dit even niet dan kan een Nederlandse Bloesemremedie consult jou wellicht helpen.
Want voor een gevoelige ouder of kind kan het extra moeilijk zijn om bij jezelf te blijven door alle prikkels om je heen, zowel interne- als externe prikkels (denk aan gevoelens, gedachten en emoties en/of omgevingsfactoren etc.). Ook kan er iets in je leven gebeuren waardoor die rust verstoord raakt. Een Nederlandse Bloesemremedie helpt om je rust en balans terug te vinden.

Nederlandse Bloesemremedie

Een Nederlandse Bloesemremedie is een zeer verfijnde natuurgeneeswijze, waarbij de bloesems van planten, bomen of struiken worden gebruikt. Bloesemremedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties zoals bv. gebrek aan zelfvertrouwen, neerslachtigheid , stress, piekeren schuldgevoelens etc. Het heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen naar zijn positieve kant. Zo kan het krachtig en ondersteunend werken bij holistische coaching om weer in je kracht te komen.

Het is een natuurlijk energetisch product die wordt gebruikt voor:
– Innerlijke groei en bewustwording
– Innerlijke rust en evenwicht
– Het inzichtelijk maken en oplossen van moeilijkheden
– Inzicht en evenwicht op fysiek, emotioneel, sociaal en energetisch niveau

Een Nederlands Bloesemremedie consult is een vorm van readen. Readen is een manier van bewust ‘intuïtief’ waarnemen van informatie die in je energie systeem aanwezig is. In een reading stem ik me af op de energie van jou en/of je kind waardoor ik een beeld krijg van wat er op dit moment in je leven afspeelt en waarom.

Werkwijze

Consult 1
Bij een eerste Nederlandse Bloesemremedie consult bespreken we de reden van contact en de bijbehorende hulpvraag. Het welzijn van jou als ouder of je kind wordt in kaart gebracht op 4 niveaus: fysiek, emotioneel, sociaal en energetisch. Leefstijl en voeding kan onderdeel hiervan uitmaken.

Daarnaast leg ik ook uit wat de werking is van de Nederlandse Bloesemremedie en brengen we je persoonlijke behoefte in kaart middels de Bloesemkaarten. Daarmee zul jij intuïtief aangeven wat je op dit moment het meeste bezighoudt en welke gevoelens en emoties de boventoon voeren.

Met behulp van de biotensor test ik uiteindelijk uit welke unieke samenstelling voor jou op dit moment geschikt is. Deze combinatie van Bloesemremedies voeg ik samen in een flesje en krijg je direct mee naar huis. Daarnaast geef ik persoonlijk advies, tips en/of oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan.

Een consult kan plaatsvinden in mijn praktijk, aan huis of telefonisch.

Vervolgconsult(en)

Een vervolgconsult zal in de meeste gevallen plaatsvinden na ongeveer 4 weken. In dit consult bespreken we hoe het gaat, hoe je je voelt en welke veranderingen je hebt doorgemaakt in de afgelopen weken. De Nederlandse Bloesemremedie begint aan de oppervlakte en pelt je als het ware af als een ui.

Het kan dus goed zijn dat in het vervolgconsult een andere behoefte naar voren komt. Emoties die onderliggend aanwezig waren en nu naar de oppervlakte komen. Iedere keer komen we een laagje dieper. Wanneer nodig stel ik opnieuw een Bloesemremedie samen die aansluit bij de behoefte van dat moment.

Hoelang gebruik je een Nederlandse Bloesemremedie?

De duur van het gebruik van de Nederlandse Bloesemremedies verschilt per persoon. Soms worden de Bloesemremedies ingezet voor een tijdelijk probleem, bijvoorbeeld bij het moeilijk inslapen of bij boosheid. Bij hooggevoelige ouders en/of kinderen zet ik ze vaak langere tijd in om hun persoonlijke ontwikkeling en groeiproces te ondersteunen. Dit wordt als heel prettig ervaren.

Een flesje van 30ml kan gemiddeld tussen de 4 en 6 weken gebruikt worden.

De dosering en duur van inname test ik persoonlijk uit en kan per persoon en per moment verschillen.

Overige informatie

De Nederlandse Bloesemremedies zijn energetische producten en zijn hiermee volledig veilig. Ze kunnen hiermee ook veilig ingenomen worden naast het gebruik van medicatie.

Het gebruik van de Nederlandse Bloesemremedie is geen vervanging voor reguliere hulp. Bij twijfel raadpleeg altijd eerst uw huisarts.

Ik heb de opleiding Nieuwetijds Kindercoaching gevolgd bij Ashana Holistic Education in Tegelen waar het gebruik van de Nederlandse Bloesemremedies is geïntegreerd. Ik werk met de originele Nederlandse Bloesemremedies die afkomstig zijn van Bloesem Remedies Nederland van Bram Zaalberg.

WatDuur Kosten
(Telefonisch) eerste consult, incl. een persoonlijk samengestelde Nederlandse Bloesemremedie en persoonlijk advies60 min. € 60,-
Vervolgconsult

30-45 min. € 30,-
Nederlandse Bloesemremedie vervolgflesje   € 10,-
Evt. verzendkosten

  € 6,75