Fijngevoelig Coaching

“Balans in je gezin door begrip, vertrouwen en verbinding”
“Bewust opvoeden met plezier” 

De site is op dit moment onder constructie... Sommige linkjes en teksten kloppen / doen het nog niet.

Oudercoaching

Vind jij als ouder de opvoeding een grote uitdaging? Merk je dat er regelmatig strijd is en lijk je geen grip te hebben op je kind? Wellicht merk je dat je kind niet happy is, dat hij wellicht vaak boos, verdrietig of bang is, maar heb je geen idee wat er precies omgaat in dat hoofdje? Als ouder wil je het beste voor je kind en doe je er alles aan om te zorgen dat jouw kind zich happy voelt. Maar wat als je echt alles hebt geprobeerd en je lijkt vast te zitten in een vicieuze cirkel waar je maar niet uit komt? Wil jij als ouder meer handvatten en tools krijgen om te werken naar een bewuste en ontspannen manier van opvoeden? Kies dan voor het traject oudercoaching.

Het traject oudercoaching

Dit traject is geschikt voor ouders die dringend op zoek zijn naar handvatten en tools omdat ze in de opvoeding niet meer tot communicatie met hun kind komen. Er is veel strijd en als ouder heb je het gevoel niet meer door te dringen tot je kind wat een gevoel van onmacht geeft. Of wellicht merk je dat jouw kind zich op school heel anders gedraagt dan thuis. Is jouw kind op school de ‘perfecte’ leerling en ontploft hij zodra de voordeur thuis opengaat, of is het juist andersom? Als ouder is het vaak frustrerend om niet te weten wat de reden is voor dit gedrag. In het traject oudercoaching gaan wij samen op zoek naar de behoefte van je kind, achterliggend aan zijn gedrag.

Na dit traject…

Na dit traject heb jij als ouder een zelfbewuste houding waarbij je in verbinding blijft met jezelf en je kind zodat je in staat bent tot een open communicatie te komen met je kind. Er is wederzijds begrip en inzicht waardoor je de grip op de opvoeding weer terugvind. Je weet wat je kind nodig heeft en kunt hierdoor dagelijkse situaties en uitdagingen bewust aan gaan. Dit geeft rust voor zowel jou als je kind.

Dit traject bestaat uit 3 coachingsessies van 90 min. en een evaluatiegesprek, €340,- incl. BTW.