Oudercoaching

Vind jij als ouder de opvoeding een grote uitdaging? Merk je dat er regelmatig strijd is en lijk je geen grip te hebben op je kind? Of merk je dat je kind niet happy is maar heb je geen idee wat er precies omgaat in dat hoofdje? Als ouder wil je het beste voor je kind en doe je er alles aan om te zorgen dat jouw kind zich happy voelt. Maar wat als je echt alles hebt geprobeerd maar je lijkt vast te zitten in een vicieuze cirkel waar je maar niet uit komt? Wil jij als ouder meer handvatten en tools krijgen om te werken naar een bewuste en ontspannen manier van opvoeden? En wil je weer grip krijgen op de opvoeding? Kies dan voor het traject oudercoaching.

Het traject oudercoaching

Dit traject is geschikt voor ouders die dringend op zoek zijn naar handvatten en tools omdat ze in de opvoeding niet meer tot communicatie met hun kind komen. Er is veel strijd en als ouder heb je het gevoel niet meer door te dringen tot je kind wat een gevoel van onmacht geeft.

Na dit traject heb jij als ouder een zelfbewuste houding waarbij je in verbinding blijft met jezelf en je kind zodat je in staat bent tot een open communicatie te komen met je kind. Er is wederzijds begrip en inzicht waardoor je de grip op de opvoeding weer terugvind.

Dit traject bestaat uit 3 coachingsessies van 75 min. en een evaluatiegesprek, 285,-