Fijngevoelig Coaching

Energetische afstemming

Een energetische afstemming is een vorm van readen. Readen is een manier van bewust ‘intuïtief’ waarnemen van informatie die in je energie systeem aanwezig is. Als energetisch coach heb ik een sterk invoelend vermogen. In een reading stem ik me volledig af op de energie van jou en/of je kind waardoor ik een beeld krijg van wat er op dit moment in je leven afspeelt en waarom. Ik voel waar blokkades, belemmerende gedachtes, beperkende overtuigingen, kort gezegd knelpunten zitten die je tegenhouden om te doen wat je wilt doen.

Voor wie

Een energetische afstemming is geschikt voor diegene die open staat voor energetisch werk, reading en healing.

Of je nou volwassen bent of kind, hooggevoelig of niet, als jij graag op een andere manier wilt kijken naar wat jou blokkeert en hoe je ermee om kunt gaan, dan laat ik je graag kennismaken met deze werkwijze.

Waarom

Soms loopt het gewoon even niet zo lekker in jouw leven of dat van je kind. Je voelt je geremd of geblokkeerd. Je kunt hierdoor merken dat je niet lekker in je vel zit en/of klachten krijgt (fysiek en/of mentaal). Soms kun je wel verklaren waar dit door komt maar vaak is dit niet geheel duidelijk  waardoor je ook niet weet hoe je de situatie kan verbeteren.

Als je energetisch uit balans bent, zijn dit enkele kenmerken waaraan je dit kunt merken:
– Vermoeidheid
– Rusteloosheid
– Piekeren
– Vol hoofd
– Slecht slapen
– Angst
– Boosheid
– Verdriet
– Buikpijn
– Hoofdpijn
– KNO-klachten
– Je ergens niet toe aan kunnen zetten
– Geen keuzes kunnen maken
– Jezelf wegcijferen
– Etc.

Hoe

In een reading ga ik met jou op zoek naar blokkades. Ik stem me af op de energie van jou en/of je kind en maak hiermee contact met het onderbewustzijn. Dit kan live of op afstand. Hierbij maak ik gebruik van mijn biotensor en wanneer nodig maak ik gebruik van de Nederlandse Bloesemremedies om thema’s in kaart te brengen.

Alle gebeurtenissen die je in je leven meemaakt worden in je systeem opgeslagen en vormen jou als persoon. Blokkades zijn vaak al zolang in het lichaam aanwezig dat het in je systeem is opgeslagen en jij je hiervan niet meer bewust bent. Het zit in je onderbewustzijn. Toch is de informatie nog aanwezig en deze kunnen jouw gedragingen en handelen op dit moment beïnvloeden. Vaak geven mensen bij mij aan: ‘Ik wil wel anders maar het lukt me niet’ of ‘Ik verval steeds weer in mijn oude patronen’.

Door af te stemmen op jouw energie, kan ik informatie uit het onderbewustzijn naar het bewuste halen. Zo krijg je inzicht, komt er ruimte voor bewustwording en vanuit hier kan een oplossing ontstaan. Want achter iedere blokkade schuilt een verlangen, een behoefte en deze kun je vanaf nu bewust gaan transformeren. Alle antwoorden liggen in jezelf!