Fijngevoelig Coaching

Gratis groepshealing

Voel je krachtig, zelfverzekerd en ontspannen

Wil jij laagdrempelig en geheel vrijblijvend kennismaken met de werking van energie?
Voel jij je onrustig en/of onzeker en wil jij je persoonlijk blijven ontwikkelen? Ontdek dan of healing bij jou past. Wellicht kan het ook voor jou veel betekenen.

Groepshealing

Een groepshealing is net als een persoonlijk afgestemde healing een vorm van energie overdracht die je dichter bij jezelf brengt en zorgt voor balans.

In een groepshealing verbind ik mij als healer met de Bron en ontvang van hieruit krachtige, helende energie. Deze energie breng ik in verbinding met de deelnemende personen in de groepshealing.

Elke healing heeft zijn eigen thema die ik vooraf vanuit de energie vaststel. Op het moment dat er energie-uitwisseling plaastvindt, zal de energiestroom in jouw lichaam in beweging worden gebracht. Zo kan het rijkelijk gaan stromen waardoor jouw lichaam in staat wordt gesteld om belemmeringen en blokkades die op dit thema aanwezig zijn, los te gaan laten.

Hoe ziet een groepshealing eruit?

Een groepshealing vindt plaats op afstand. Dit betekent dat je de healing kunt ontvangen gewoon vanuit jouw eigen huis.

Je kunt je aanmelden bij mijn Facebookgroep ‘Groepshealing: voel je krachtig, zelfverzekerd en ontspannen’ om deel te nemen. Elke eerste woensdagavond van de maand vindt een healing plaats om 20.30 uur en duurt gemiddeld 20 minuten.

Een week voordat de healing plaatsvindt, schrijf ik een bericht op de tijdlijn waarin ik het thema van die sessie met jullie deel. Je kunt je dan opgeven en je ontvangt de informatie hoe jij je goed kunt voorbereiden op een groepshealing.

Om de healing bewust waar te nemen, adviseer ik je om een rustig plekje op te zoeken. Lukt dit een keer niet, geen probleem. Ook als je even geen tijd hebt om de healing bewust te ontvangen, doet het zijn werk.

Nadien plaats ik opnieuw een bericht in de Facebookgroep zodat er ruimte is om ervaringen te delen en te reflecteren. Uiteraard gebeurt dit in een besloten groep.

Voor wie?

Een groepshealing is voor jou geschikt als jij laagdrempelig kennis wil maken met de werking van energie en wil ervaren wat dit voor jou kan betekenen. Ook als jij je continue persoonlijk wil blijven ontwikkelen, is dit een mooie manier.

Zowel kinderen, tieners als volwassenen kunnen deelnemen aan een groepshealing. Minderjarigen dienen toestemming te krijgen van ouders voor deelname. Uiteraard kunnen ouders van jonge kinderen hun kind opgeven.

Resultaat na een groepshealing

De uitwerking van een groepshealing is voor ieder persoon anders. Tijdens een healing kun je van alles waarnemen denk bijvoorbeeld aan tintelingen, prikkelingen, snelle en hoge ademhaling, kou en warmte. Nadien voelen de meeste mensen zich heerlijk rustig en ontspannen omdat er blokkades die aanwezig zijn op het betreffende thema zijn losgelaten. En hoe vaker je dit mag doen, hoe dichter je bij jezelf komt. Je zult je krachtig, zelfverzekerd en ontspannen voelen.

Praktische informatie

Behandeling:
Gratis groepshealing

Kosten:
€0,-

Locatie:
Een groepshealing vindt plaats op afstand. je hoeft de deur dus niet uit.

Telefoon:
06 284 992 81

E-mail:
linda@fijngevoeligcoaching.nl

Een (groeps-)healing is een vorm van energie overdracht die jou krachtig, zelfverzekerd en ontspannen maakt. In een groepshealing brengt de healer jou in verbinding met fijne en helende energie vanuit de Bron. Zo wordt je in staat gesteld om blokkades en oude pijnpunten die in jouw systeem aanwezig zijn te helen. Dit zorgt voor rust, ruimte en vertrouwen.

Wil jij laagdrempelig kennismaken met energie en ervaren wat dit voor jou kan betekenen? Of vind je het fijn om jezelf continue te blijven ontwikkelen?

Klik dan nu op:
Facebookgroep ‘Groepshealing: voel je krachtig, zelfverzekerd en ontspannen’
en meld je aan.