Fijngevoelig Coaching

Gratis mini reading

Krijg inzicht in die belangrijke vraag die nu jouw aandacht vraagt

Zit jij met een (levens-)vraag of probleem waar je zelf maar niet uitkomt? Ik laat je graag kennismaken met energie en ervaren wat dit voor jou kan betekenen in een gratis mini reading.

Wat is een mini reading?

Een mini reading werkt hetzelfde als een gewone reading alleen kun je bij een mini reading slechts één, voor jou belangrijke, vraag stellen.

Ik stem me af op jouw energie en/of die van je kind waardoor ik een beeld krijg van wat er zich op dit moment in je leven afspeelt en waarom. Het is een manier van intuïtief voelen die ik gebruik om jou inzicht te geven in voor jou belangrijke levensthema’s.

Via een mini reading kun jij laagdrempelig en vrijblijvend kennismaken met energie en/of met mij als energetisch coach.

Hoe ziet een mini reading eruit?

Een mini reading is op afstand en vindt plaats per mail. Jij stelt de vraag waar jij graag inzicht in wil hebben per mail. Vervolgens stem ik me af op jouw energie en mijn bevindingen koppel ik terug, ook per mail.

Dit is volledig gratis en vrijblijvend. Mocht je nadien meer vragen hebben of besluiten hier verder mee aan de slag te willen gaan, vraag dan een kennismakingsgesprek aan via de link op mijn homepage.

Voor wie?

Een minireading is geschikt voor iedereen die graag inzicht wil krijgen in een voor hem of haar belangrijke levensvraag. Als ouder kun je ook een vraag stellen met betrekking tot je kind. Is je kind ouder dan 12 jaar, dan is het belangrijk dat hij of zij toestemming geeft om te mogen invoelen in de energie.

Resultaat na een mini reading?

Na een mini reading heb je inzicht in (onbewuste) processen die zich afspelen in je leven op dit moment. Het geeft informatie die afkomstig is vanuit jouw energie. Zie het als een opening om vanuit een ander oogpunt naar de situatie te kijken en met krachtige tips te werken aan de gewenste verandering.

Loop jij al even met een belangrijke vraag rond en voel jij de behoefte om die nu te stellen, volledig vrijblijvend? Wil jij nu wel eens weten wat energie voor jou kan betekenen? Laat me dit dan weten en vul het contactformulier in op deze pagina.

Praktische informatie

Behandeling:
Gratis mini reading

Kosten:
€0,-

Locatie:
Thuis, je stuurt mij via mail één vraag waar jij graag meer inzicht in zou willen hebben.

Telefoon:
06 284 992 81

E-mail:
linda@fijngevoeligcoaching.nl

Een reading is een energetische afstemming waarbij ik me afstem op jouw energie en/of die van je kind. Hiermee maak ik contact met het onderbewustzijn en kan ik inzicht geven in hetgeen zich op dit moment in je leven afspeelt en waarom. Dit doe ik vanuit huis en jij hoeft hier niks voor te doen.

Zit jij met een dringende (levens-)vraag of een probleem waar jij zelf maar niet uitkomt? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat energie voor jou kan doen?

Vul dan dit contactformulier in en stel die ene vraag die jou het meest bezighoudt.