Fijngevoelig Coaching

Gratis

Bij FijnGevoelig Coaching kun je gebruik maken van gratis aanbod bestaande uit een mini reading en/of groepshealing. Zo kun je laagdrempelig en geheel vrijblijvend kennis te maken met energie. Ook kun je op deze manier ervaren wat deze holistische werkwijze voor jou kan betekenen.

Voor mij is energie vanzelfsprekend. Het is er altijd en overal en voelt heel natuurlijk. Maar dit is niet altijd zo geweest. Waar ik voorheen altijd in mijn hoofd zat, vaak overprikkeld was, moeite had met grenzen stellen en loslaten is er nu veel ruimte voor rust, vertrouwen en zelfvertrouwen en energie heeft hier een essentiële rol gespeeld.

In de praktijk ervaar ik dat de stap naar het energetische voor sommigen heel groot kan zijn. Niet weten wat er precies gebeurd, het ongrijpbare maakt het vaak spannend wat ik me kan voorstellen. En dit is ook precies de reden dat ik gratis diensten aanbied.

Ik gun het iedereen die er voor open staat om te ervaren wat de kracht van energie kan zijn en dit is mogelijk middels:

Mini reading

Een mini reading is net als een reading een manier van bewust intuïtief waarnemen van informatie die in je energie systeem aanwezig is. Dit betekent dat ik als reader in staat ben om informatie die in jouw lichaam is opgeslagen (in het onderbewustzijn of bewustzijn) kan waarnemen door mij af te stemmen op jouw energie.

In tegenstelling tot een reading waarin ik een volledige afstemming doe, kun je bij een mini reading slechts één vraag stellen. Een vraag die op dit moment de meeste aandacht vraagt en voor jou belangrijk is.

Mijn bevindingen verwoord ik op papier waardoor het ook voor jou in je bewustzijn komt. Zo wordt jij vanaf dat moment in de gelegenheid gesteld wat met deze informatie te doen of niet.

Groepshealing

Een groepshealing is een vorm van healing die, zoals het woord al zegt, in groepsverband wordt uitgevoerd. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met energie en wat het voor jou kan betekenen.

In een groepshealing stem ik me als healer af op de Hogere Bron en ontvang op deze manier een hele fijne en helende energie. Deze breng ik in verbinding met jou, als deelnemer van de groepshealing, zodat ook jij deze energie mag ontvangen.

Zo wordt jij in staat gesteld om belemmeringen en blokkades los te laten wat zal zorgen voor ontspanning.

Wil je meer weten over het gratis aanbod? klik dan op de bijbehorende link.