Fijngevoelig Coaching

Gratis

Facebookgroep: Groepshealing en meer, voel je krachtig, zelfverzekerd en ontspannen

Bij FijnGevoelig Coaching kun je gratis lid worden van mijn Facebookgroep Groepshealing en meer: voel je krachtig, zelfverzekerd en ontspannen. In deze groep kun je laagdrempelig en geheel vrijblijvend kennis te maken met de werking van energie door middel van reading, healing en andere betekenisvolle informatie die kan bijdragen aan inzicht, zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier kun je ervaren wat een holistische werkwijze voor jou kan betekenen.

Voor mij is energie vanzelfsprekend. Het is er altijd en overal en voelt heel natuurlijk. Maar dit is niet altijd zo geweest. Waar ik voorheen altijd in mijn hoofd zat, vaak overprikkeld was, moeite had met grenzen stellen en loslaten is er nu veel ruimte voor rust, vertrouwen en zelfvertrouwen en energie heeft hier een essentiële rol gespeeld.

In de praktijk ervaar ik dat de stap naar het energetische voor sommigen heel groot kan zijn. Niet weten wat er precies gebeurt, het ongrijpbare maakt het vaak spannend, wat ik me kan voorstellen. En dit is ook precies de reden dat ik deze groep ben gestart.

Mini reading

Als lid van mijn Facebookgroep mag je ook gratis gebruik maken van een minireading op het moment dat jij dit echt even nodig hebt. Een mini reading is net als een reading een manier van bewust intuïtief waarnemen van informatie die in je energie systeem aanwezig is. Dit betekent dat ik als reader in staat ben om informatie die in jouw lichaam is opgeslagen (in het onderbewustzijn of bewustzijn) kan waarnemen door mij af te stemmen op jouw energie.

In tegenstelling tot een reading waarin ik een volledige afstemming doe, kun je bij een mini reading slechts één vraag stellen. Een vraag die op dit moment de meeste aandacht vraagt en voor jou belangrijk is. Ook is het mogelijk om in kaart te brengen hoe je in je energie staat, welke factoren zorgen voor energie leegloop en wat je nodig hebt om tot een gewenste verandering te komen.

Mijn bevindingen verwoord ik op papier waardoor het ook voor jou in je bewustzijn komt. Zo wordt jij vanaf dat moment in de gelegenheid gesteld wat met deze informatie te doen of niet.

Let op: Ik doe geen toekomstvoorspellingen en ik voel alleen in op de energie van de aanvrager of die van zijn of haar kind.

Wil je meer weten over het gratis aanbod? klik dan op de bijbehorende link.
Gratis groepshealing en meer