Fijngevoelig Coaching

Healing

FijnGevoelig Coaching biedt healing ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Deze vorm van energetishe begeleiding helpt jou om in je eigen kracht te komen. Het zorgt voor balans en brengt je in verbinding met jezelf.

Je kunt kiezen uit drie vormen van healing:

Persoonlijk afgestemde healing

Dit is een vorm van energie overdracht die je dichter bij jezelf brengt en jouw ziel, gedachten, emoties en lichaam weer in balans brengt. In een healing worden blokkades en (oude) pijnpunten geheeld. Deze vorm van behandelen wordt vaak ingezet wanneer je vastloopt in het dagelijkse leven. Merk je dat oude herinneringen, gebeurtenissen en/of terugkerende overtuigingen jou belemmeren om te doen wat je wilt doen? Dan is dit iets voor jou.

Aurahealing

Het gaat hierbij om een energetische behandeling waarbij het energieveld van een persoon wordt geheeld. Deze vorm van healing wordt vaak ingezet op het moment dat jouw aura vervuild raakt door energie van anderen, negatieve emoties en/of overprikkeling. Dit kan leiden tot vermoeidheid, angsten, onbestemd gevoel, spanning en/of stress.

In dit geval ben je te weinig in staat om jouw eigen energieveld te bewaken waardoor je bijvoorbeeld last kunt krijgen van (onverklaarbare) vermoeidheid, een onbestemd en/of vervreemd gevoel en wisselende emoties. Het is vastgehouden energie vanuit de omgeving die in jouw aura zorgt voor een balansverstoring. Vraag jezelf eens af waarom alles zo dichtbij mag komen. Heb je moeite om bij jezelf te blijven? Vind je het lastig om grenzen stellen? Durf jij jezelf op nummer 1 te zetten? Als je dit bij jezelf herkent, kan een aurahealing jou helpen.

In tegenstelling tot een persoonlijk afgestemde healing wordt bij een aura healing het energieveld van de persoon gezuiverd maar worden blokkades niet opgelost. Wel creëer je een fijn uitgangspunt om hiermee aan de slag te gaan.

Groepshealing

Een groepshealing is een healing die in groepsverband wordt uitgevoerd. Dit vindt plaats via Facebook en is gratis. Voorafgaand wordt een (levens-)thema gekozen waar de aandacht van deze sessie op wordt gericht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een thema zoals: zelfliefde. levensmissie, loslaten of denken.

In een groepshealing stem ik me als healer af op het Hogere Zijn. Hiermee fungeer ik als kanaal voor de Bron, de universele energie. Deze laat ik stromen. Voor de deelnemende personen is deze energie ook voelbaar.
Ieder deelnemende persoon wordt in staat gesteld om belemmerende gedachten, emoties en/of blokkades die op het thema van de healing aanwezig zijn, los te laten. Ieder bepaalt zelf wat er losgelaten mag worden.

Een thema heeft voor iedereen een andere betekenis en dit zorgt ervoor dat de uitwerking van een healing voor iedereen anders is. Door de groepsenergie die gevormd wordt tijdens een groepshealing (healingcircle) kan deze vorm van healing als zeer krachtig ervaren worden.

Wil je meer weten over de verschillende vormen van healing? Klik dan op de bijbehorende link.