Healing

“In je kracht en in verbinding met je ware zelf”

Healing

Wat is healing?

Alles is energie, zo stroomt er in en om ons lichaam ook energie. Het is niet zichtbaar maar je kan het wel voelen. Als je lekker in je vel zit, stroomt jouw energie vrijuit. Maar als je vermoeid bent, klachten ervaart of veel stress hebt dan wordt de energiestroom geblokkeerd, er ontstaan blokkades in je lichaam. Blokkades worden vaak veroorzaakt door stress, onverwerkte emoties of gebeurtenissen, oude (familie)patronen of overtuigingen.

Een healing werkt als een schoonmaak van jouw energetische systeem en stelt jouw lichaam hiermee in staat om te herstellen.

Persoonlijk afgestemde healing

Een healing is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeling en thema’s. Tijdens een healing behandelen we hetgeen op dat moment bij jou speelt en jouw aandacht vraagt. Als healer dien ik als doorgeefluik en verbind ik liefdevolle en lichte energie met jouw bewustzijn. De energie dat in je lichaam stroomt, wordt tijdens een healing actief in beweging gebracht. Alles wat in jouw lichaam is opgeslagen en jou niet meer dient, kan worden losgelaten en blokkades kunnen worden opgeheven. Hierdoor kan jouw levensenergie weer vrijuit stromen en wordt het zelfgenezende vermogen van het lichaam gestimuleerd. Hierdoor worden energetische blokkades in jouw lichaam hersteld. Een healing biedt jou zo de ondersteuning op gebieden die voor jou belangrijk zijn.

Hoe ziet een healing eruit?

Voordat een healing plaatsvindt, stem ik me af middels een reading. Deze informatie, samen met jouw ervaringen en aandachtspunten vormen het uitgangspunt voor de sessie. Een sessie bestaat altijd uit een voorgesprek, healing en nagesprek. 

Je neemt plaats op de behandelbank. Je ligt op je rug, met je kleding aan en wordt afgedekt met een lekkere warme deken. Als je het prettig vindt, zet ik een ontspannend muziekje op. Daarna ga ik aan het hoofdeinde zitten en leg mijn handen op jouw schouders. Tijdens de sessie volg ik de energie naar andere plekken in het lichaam. Dit kan met aanraking zijn of net iets van het lichaam af. Ook gebruik ik mijn biotensor waar nodig om blokkades op te heffen. Soms is het stil en op andere momenten zal ik iets vragen of zeggen om jou in energie te begeleiden naar de plek waar jij naartoe mag gaan. Ook als jij iets wil delen, ben je hierin geheel vrij. Op het moment dat de energie weer vrij doorstroomt, beëindigen we de healing en bespreken we de behandeling na. Waar nodig zal ik je tips en tools mee geven om thuis toe te passen en een bloesemremedie op maat samenstellen.

Alle behandelvormen kunnen ook op afstand worden uitgevoerd. Voor meer informatie, neem contact met mij op via onderstaand contactformulier.

 

 

Resultaat na een healing

Een healing zorgt ervoor dat jouw levensenergie weer gaat stromen en stelt het lichaam in staat om te herstellen. Je komt weer in verbinding met jouw kern, je ziel, met de persoon die jij werkelijk bent. Het zet je in je kracht en versterkt jouw lichaamsbewustzijn. Je leert te voelen en ook naar de signalen van jouw lichaam te luisteren want deze heeft altijd een boodschap.

Kortgezegd zorgt een healing voor rust, ruimte en vertrouwen en laat je groeien. Je zult hierdoor keuzes gaan maken die goed zijn voor jou.

Contactformulier