Fijngevoelig Coaching

Mini reading

Ontdek wat jij nodig hebt om tot een gewenste verandering te komen

Zit jij met een (levens-)vraag of probleem waar je zelf maar niet uitkomt? Wil jij weten hoe jij op dit moment in je energie staat, welke factoren zorgen voor een verstoring in jouw energieniveau en wat jij nodig hebt om tot een gewenste verandering te komen? Ik laat je graag kennismaken met energie en ervaren wat dit voor jou kan betekenen in een mini reading. Uiteraard mag jij als ouder ook een mini reading voor je kind aanvragen.

Wat is een mini reading?

Een mini reading werkt hetzelfde als een gewone reading alleen is een mini reading, zoals het woord al doet vermoeden, minder uitgebreid.

Je krijgt inzicht in de volgende punten:
– Hoe sta jij en/of je kind op dit moment in je energie?
– Welke factoren zorgen voor een verstoring in jouw energieniveau?
– Wat heb je nodig om tot een gewenste verandering te komen?
– Daarnaast mag je één vraag stellen die op dit moment jouw aandacht
vraagt en waar jij graag inzicht in wilt hebben.

Ik stem me af op jouw energie en/of die van je kind waardoor ik een beeld krijg van wat er zich op dit moment in je leven afspeelt en waarom. Het is een manier van intuïtief voelen die ik gebruik om jou inzicht te geven in voor jou belangrijke levensthema’s.

Via een mini reading kun jij laagdrempelig en vrijblijvend kennismaken met energie en/of met mij als energetisch coach. Je zit nergens aan vast en bent vrij om te doen met de informatie wat je wilt.

Hoe ziet een mini reading eruit?

Een mini reading is op afstand en vindt plaats per mail. Je kunt een mini reading aanvragen via onderstaand contactformulier. Benoem hierin duidelijk jouw voor- en achternaam, geboortedatum en eventueel dezelfde gegevens van je kind. Graag ontvang ik een duidelijke foto van degene voor wie de reading wordt aangevraagd. Vervolgens stem ik me af op de energie van jou en/of je kind en mijn bevindingen koppel ik terug, ook per mail.

Mocht je nadien besluiten hier verder mee aan de slag te willen gaan, vraag dan een kennismakingsgesprek aan via de link op mijn homepage.

Voor wie?

Een minireading is geschikt voor iedereen die graag inzicht wil krijgen in een situatie of levensfase waarin jij je nu bevindt. Als ouder kun je ook een vraag stellen met betrekking tot je kind. Is je kind ouder dan 12 jaar, dan is het belangrijk dat hij of zij toestemming geeft om te mogen invoelen in de energie.

Let op: Ik doe geen toekomstvoorspellingen en ik voel alleen in op de energie van de aanvrager en/of die van zijn of haar kind. Mijn kracht is helder voelen en helder weten, ik ben niet helderziend!

Resultaat na een mini reading?

Na een mini reading heb je inzicht in (onbewuste) processen die zich afspelen in je leven op dit moment. Het geeft informatie die afkomstig is vanuit jouw energie. Zie het als een opening om vanuit een ander oogpunt naar de situatie te kijken en met krachtige tips te werken aan de gewenste verandering.

Loop jij al even met een belangrijke vraag rond en voel jij de behoefte om die nu te stellen? Wil jij nu wel eens weten wat energie voor jou kan betekenen? Laat me dit dan weten en vul het contactformulier in op deze pagina.

Praktische informatie

Behandeling:
Mini reading incl. verslag per mail.

Duur: 20 – 30 minuten

Kosten:
€15,-

Locatie:
Thuis, de mini reading vindt plaats op afstand.

Telefoon:
06 439 729 06

E-mail:
linda@fijngevoeligcoaching.nl

Een reading is een energetische afstemming waarbij ik me afstem op jouw energie en/of die van je kind. Hiermee maak ik contact met het onderbewustzijn en kan ik inzicht geven in hetgeen zich op dit moment in je leven afspeelt en waarom. Dit doe ik vanuit huis en jij hoeft hier niks voor te doen.

Zit jij met een dringende (levens-)vraag over jou en/of je kind? Is er een probleem waar jij zelf maar niet uitkomt? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat energie voor jou en/of je kind kan doen?

Vul dan dit contactformulier in.

Benoem hierin:
– Jouw voor- en achternaam
– Geboortedatum
– Wanneer je een
minireading voor je kind
aanvraagt graag
bovenstaande gegevens
van je kind vermelden
– Foto waar jij en/of je kind
alleen op staat
– Mocht je een specifieke
vraag hebben, benoem
deze dan in de mail