Fijngevoelig Coaching

Nederlands Bloesemremedie consult archief

Elke woensdag tussen 9.30 en 10.30 uur is er tijd voor 4 gratis mini readings m.b.v. de Nederlandse Bloesemremedies.

Interesse? Klik dan hier en vraag naar de mogelijkheden.

Jezelf zijn, daar draait het om bij een gevoelig persoon. Als je jezelf bent, kun je ontspannen en genieten van al het moois in je leven. Zit jij en/of je kind niet lekker in zijn vel en lukt het even niet dan kan een Nederlandse Bloesemremedie consult jou wellicht helpen.

Want voor een gevoelige ouder of kind kan het extra moeilijk zijn om bij jezelf te blijven door alle prikkels om je heen, zowel interne- als externe prikkels (denk aan gevoelens, gedachten en emoties en/of omgevingsfactoren etc.). Ook kan er iets in je leven gebeuren waardoor die rust verstoord raakt. Een Nederlandse Bloesemremedie helpt om je rust en balans terug te vinden.

Nederlandse Bloesemremedie

Een Nederlandse Bloesemremedie is een zeer verfijnde natuurgeneeswijze, waarbij de bloesems van planten, bomen of struiken worden gebruikt. Bloesemremedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties zoals bv. gebrek aan zelfvertrouwen, neerslachtigheid , stress, piekeren schuldgevoelens etc. Het heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen naar zijn positieve kant. Zo kan het krachtig en ondersteunend werken bij holistische coaching om weer in je kracht te komen.

Het is een natuurlijk energetisch product die wordt gebruikt voor:
– Innerlijke groei en bewustwording
– Innerlijke rust en evenwicht
– Het inzichtelijk maken en oplossen van moeilijkheden
– Inzicht en evenwicht op fysiek, emotioneel, sociaal en energetisch niveau

Energetische afstemming

Een Nederlands Bloesemremedie consult is een vorm van readen. Readen is een manier van bewust ‘intuïtief’ waarnemen van informatie die in je energie systeem aanwezig is. In een reading stem ik me af op de energie van jou en/of je kind waardoor ik een beeld krijg van wat er op dit moment in je leven afspeelt en waarom.

Soms loopt het gewoon even niet zo lekker in jouw leven of dat van je kind. Je voelt je geremd of geblokkeerd. Je kunt hierdoor merken dat je niet lekker in je vel zit, klachten krijgt (fysiek en/of mentaal). Soms kun je wel verklaren waar dit door komt maar vaak is dit niet geheel duidelijk  waardoor je ook niet weet hoe je de situatie kan verbeteren.

In een reading ga ik met jou op zoek naar blokkades. Ik stem me af op de energie van jou en/of je kind en maak hiermee contact met het onderbewustzijn. Blokkades zijn vaak al zolang in het lichaam aanwezig dat het in je systeem is opgeslagen en jij je hiervan niet meer bewust bent. Het zit in je onderbewustzijn. Toch is de informatie nog aanwezig en deze kunnen jouw gedragingen en handelen op dit moment beïnvloeden.

Door af te stemmen op jouw energie, kan ik informatie uit het onderbewustzijn naar het bewuste halen. Zo komt er ruimte voor bewustwording en vanuit hier zal de oplossing zich aandienen. Want achter iedere blokkade schuilt een verlangen, een behoefte en deze kun je vanaf nu bewust gaan transformeren. Alle antwoorden liggen in jezelf!

Energetische set bestaande uit: Nederlandse Bloesemremedieflesjes, bloesemkaarten en biotensor

Werkwijze

Consult 1
Bij een eerste Nederlandse Bloesemremedie consult bespreken we de reden van contact en de bijbehorende hulpvraag. Het welzijn van jou als ouder of je kind wordt in kaart gebracht op 4 niveaus: fysiek, emotioneel, sociaal en energetisch. Leefstijl en voeding kan onderdeel hiervan uitmaken.

Daarnaast leg ik ook uit wat de werking is van de Nederlandse Bloesemremedie en brengen we je persoonlijke behoefte in kaart middels de Bloesemkaarten. Daarmee zul jij intuïtief aangeven wat je op dit moment het meeste bezighoudt en welke gevoelens en emoties de boventoon voeren.

Met behulp van de biotensor test ik uiteindelijk uit welke unieke samenstelling voor jou op dit moment geschikt is. Deze combinatie van Bloesemremedies voeg ik samen in een flesje en krijg je direct mee naar huis. Daarnaast geef ik persoonlijk advies, tips en/of oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. Als een telefonisch consult plaatsvindt kan ik mij op afstand afstemmen op de energie van jou en/of jouw kind. Een Nederlandse Bloesemremedie zal dan via de post worden verstuurd.

Een consult kan plaatsvinden in mijn praktijk, aan huis of telefonisch.

Vervolgconsult(en)

Een vervolgconsult zal in de meeste gevallen plaatsvinden na ongeveer 4 weken. In dit consult bespreken we hoe het gaat, hoe je je voelt en welke veranderingen je hebt doorgemaakt in de afgelopen weken. De Nederlandse Bloesemremedie begint aan de oppervlakte en pelt je als het ware af als een ui.

Het kan dus goed zijn dat in het vervolgconsult een andere behoefte naar voren komt. Emoties die onderliggend aanwezig waren en nu naar de oppervlakte komen. Iedere keer komen we een laagje dieper. Wanneer nodig stel ik opnieuw een Bloesemremedie samen die aansluit bij de behoefte van dat moment.

Gratis mini reading
Energetische coaching, Nederlandse Bloesemremedies, misschien klinkt het je allemaal nog wat vreemd in de oren. Wellicht lijkt het wat zweverig, vaag en vind jij jezelf daar veel te nuchter voor. Toch blijf je maar met een vraag zitten waar je geen antwoord op kan vinden en je staat wel open om het eens op een andere manier te proberen. Dan is een gratis mini reading wellicht een laagdrempelige manier om hiermee kennis te maken, geheel vrijblijvend en gratis!

Aan de hand van een korte hulpvraag, stem ik me af op jouw energie of die van je kind. De informatie die ik hieruit haal, wordt besproken en ik zal enkele praktische tips en adviezen geven waar je zelf mee aan de slag kan.

Hoelang gebruik je een Nederlandse Bloesemremedie?

De duur van het gebruik van de Nederlandse Bloesemremedies verschilt per persoon. Soms worden de Bloesemremedies ingezet voor een tijdelijk probleem, bijvoorbeeld bij het moeilijk inslapen of bij boosheid. Bij hooggevoelige ouders en/of kinderen zet ik ze vaak langere tijd in om hun persoonlijke ontwikkeling en groeiproces te ondersteunen. Dit wordt als heel prettig ervaren.

Een flesje van 30ml kan gemiddeld tussen de 4 en 6 weken gebruikt worden.

De dosering en duur van inname test ik persoonlijk uit en kan per persoon en per moment verschillen.

Overige informatie

De Nederlandse Bloesemremedies zijn energetische producten en zijn hiermee volledig veilig. Ze kunnen hiermee ook veilig ingenomen worden naast het gebruik van medicatie.

Het gebruik van de Nederlandse Bloesemremedie is geen vervanging voor reguliere hulp. Bij twijfel raadpleeg altijd eerst uw huisarts.

Ik heb de opleiding Nieuwetijds Kindercoaching gevolgd bij Ashana Holistic Education in Tegelen waar het gebruik van de Nederlandse Bloesemremedies is geïntegreerd. Ik werk met de originele Nederlandse Bloesemremedies die afkomstig zijn van Bloesem Remedies Nederland van Bram Zaalberg.

Investering

WatDuur Kosten
(Telefonisch) eerste consult, incl. een persoonlijk samengestelde Nederlandse Bloesemremedie en persoonlijk advies60 min. €60,-
Vervolgconsult30-
45 min.
€30,
Nederlandse Bloesemremedie vervolgflesje € 10,-
Evt. verzendkosten € 7,25