Fijngevoelig Coaching

Nederlandse Bloesemremedies

Innerlijke rust, evenwicht, bewustwording en groei

Ben jij en/of je kind op dit moment niet helemaal jezelf? Vind je het moeilijk om te ontspannen en te genieten van al het moois in je leven? Dan kunnen Nederlandse Bloesemremedies jou helpen.

Wat zijn Nederlandse Bloesemremedies?

Een Nederlandse Bloesemremedie is een zeer verfijnde natuurgeneeswijze, waarbij de bloesems van planten, bomen of struiken worden gebruikt. Bloesemremedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties zoals bijvoorbeeld gebrek aan zelfvertrouwen, neerslachtigheid , stress, piekeren, schuldgevoelens enzovoort. Bloesemremedies hebben de eigenschap om negatieve emoties om te buigen naar zijn positieve kant en kunnen krachtig en ondersteunend werken bij holistische coaching om weer in je kracht te komen.

Met behulp van mijn biotensor en de bloesemset test ik uit welke bloesems met jou resoneren. Deze voeg ik samen en kun je gaan innemen. Zo gaat de energie van de bloesem resoneren met jouw energie en kan het ondersteunend werken in jouw proces. Het geeft subtiel inzicht en stelt je in staat te transformeren.

Nederlandse Bloesemremedie Consult

Een Nederlands Bloesemremedie Consult is een vorm van readen. Readen is een manier van bewust intuïtief waarnemen van informatie die in je energie systeem aanwezig is.

Soms loopt het gewoon even niet zo lekker in jouw leven of dat van je kind. Je voelt je geremd of geblokkeerd. Je kunt hierdoor merken dat je niet lekker in je vel zit en/of klachten krijgt (fysiek en/of mentaal). Soms kun je wel verklaren waar dit door komt maar vaak is dit niet geheel duidelijk waardoor je ook niet weet hoe je de situatie kan veranderen of verbeteren.

Door af te stemmen op jouw energie, kan ik informatie uit het onderbewustzijn naar het bewustzijn halen. Zo komt er ruimte voor bewustwording en vanuit hier zal de oplossing zich aandienen. Want achter iedere blokkade schuilt een verlangen, een behoefte en deze kun je vanaf nu bewust gaan transformeren. Alle antwoorden liggen in jezelf!

Een Nederlands Bloesemremedie consult is een reading waarbij ik me volledig afstem op de persoon middels de bloesems. Hiermee is hij wezenlijk anders dan een persoonlijke reading zoals ik hem ook aanbied. Een Nederlands Bloesemremedie Consult zet ik vaak in bij enkelvoudige problematiek waarbij ik me beperk tot de informatie die ik uit de bloesems haal.

Als de situatie complexer is, raad ik je aan om een uitgebreide reading te doen. Daarbij zal ik een advies geven over een mogelijk vervolg en bijpassende begeleiding. Uiteraard zal ik ook duidelijk aangeven als begeleiding buiten mijn expertise valt.

Hoe ziet een Nederlands Bloeseremedie consult eruit?

In de praktijk

Bij een Nederlandse Bloesemremedie Consult bespreken we de reden van contact en de bijbehorende hulpvraag. Het welzijn van jou als ouder of dat van je kind wordt in kaart gebracht op 4 niveaus: fysiek, emotioneel, sociaal en energetisch. Leefstijl en voeding kan onderdeel hiervan uitmaken.

Daarnaast leg ik ook uit wat de werking is van de Nederlandse Bloesemremedies en brengen we je persoonlijke behoefte in kaart middels de bloesemkaarten. Daarmee zul jij intuïtief aangeven wat je op dit moment het meeste bezighoudt en welke gevoelens en emoties de boventoon voeren.

Met behulp van de biotensor test ik uiteindelijk uit welke unieke samenstelling voor jou op dit moment geschikt is. Deze combinatie van Bloesemremedies voeg ik samen en krijg je direct mee naar huis. Daarnaast geef ik persoonlijk advies, tips en/of oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. Het verslag volgt per mail.

Op afstand

Als een Nederlandse Bloesemremedie Consult op afstand plaatsvindt, zal ik telefonisch met jou het bovengenoemde doornemen. Het uittesten en samenstellen van de persoonlijke bloesemremedie zal ik na het gesprek uitvoeren. Ook nu volgt het verslag per mail en het bloesemflesje zal via de post worden verstuurd.

Vervolgconsulten Nederlandse Bloesemremedies

Een Nederlandse Bloesemremedie flesje wordt in de meeste gevallen ingenomen gedurende een periode van 4-6 weken. Vervolgconsulten zullen plaatsvinden binnen deze periode en zullen bestaan uit coachingsgesprekken. Er zullen veranderingen merkbaar zijn tijdens inname. Informatie en gevoelens komen immers in jouw bewustzijn. Bij de één is dit al merkbaar binnen enkele dagen, bij anderen kan dit een aantal weken duren.

Uit ervaring weet ik dat bij aanvang van de bloesems regelmatig vragen ontstaan die aandacht nodig hebben om verder te kunnen. Om die reden plan ik een vervolgconsult na 2 en 4 weken. Het is in overleg uiteraard ook mogelijk deze termijn aan te passen naar behoefte.

In een vervolgconsult bespreken we hoe het gaat, hoe je je voelt en welke veranderingen je hebt doorgemaakt. We bespreken vragen en knelpunten waar je tegenaan loopt en ik zal jou begeleiden naar zelfsturing om uitdagingen in het dagelijkse leven zelfstandig aan te kunnen gaan.

Het kan zijn dat in een vervolgconsult een andere behoefte naar voren komt. Emoties die onderliggend aanwezig waren, komen nu naar de oppervlakte. De Nederlandse Bloesemremedies beginnen aan de oppervlakte en pellen je als het ware af als een ui. Iedere keer komen we een laagje dieper. Wanneer nodig stel ik opnieuw een Bloesemremedie samen die aansluit bij de behoefte van dat moment.

Overige opties

1) Een persoonlijk afgestemde bloesemremedie met schriftelijk verslag per mail

Bij kleinere vraagstukken kan alleen een bloesemremedie al heel goed helpen en is verdere coaching niet nodig. Ik test hierbij de behoefte aan bloesems uit, stel de bloesem samen en maak hier een kort verslag van dat je per mail ontvangt.

2) Een los (vervolg)bloesemflesje

Tijdens een Nederlands Bloesemremedie consult of een traject van healing kan tussentijds de behoefte veranderen. Een bloesemremedie kan dan opnieuw worden samengesteld op jouw behoefte. Ook kan het voorkomen dat je na vervolgconsulten nog een vervolgflesje wilt laten samenstellen zonder dat er nog gebruik gemaakt wordt van coaching. Je kunt dan alleen een bloesemflesje laten samenstellen.

Voor wie?

Een Nederlandse Bloesemremedie(consult) is geschikt voor iedereen die even niet lekker in zijn vel zit, niet zichzelf is of kan zijn of tegen vraagstukken aanloopt in het dagelijkse leven. Denk hierbij aan situaties rondom slapen, eten, school, werk enzovoort.

Wil jij inzicht krijgen in jouw proces en ontwikkeling en wil jij graag groeien in bewustwording? Dan is een bloesemremedie iets voor jou. Een Nederlandse Bloesemremedie is te gebruiken voor alle leeftijden en is nooit een vervanging van reguliere medicatie.

Resultaat na Nederlandse Bloesemremedies

Een Nederlandse Bloesemremedie is een natuurlijk energetisch product dat wordt gebruikt voor:

  • Het inzichtelijk maken en oplossen van moeilijkheden
  • Inzicht en evenwicht op fysiek, emotioneel, sociaal en energetisch niveau
  • Innerlijke rust en evenwicht
  • Innerlijke groei en bewustwording

Kortom: Het zal je inzicht geven in onbewuste processen die zich op dit moment afspelen en je ondersteunen in het veranderproces, met als uiteindelijke doel: rust en balans.

Wil jij meer informatie over Nederlandse Bloesemremedies? Ben je geïnteresseerd maar weet je niet goed wat voor jou zou kunnen helpen? Of denk je, dit is wat ik nu nodig heb. Neem dan nu contact via het contactformulier op deze pagina.

Praktische informatie

Behandeling:
Nederlandse Bloesemremedies

Kosten:
Nederlands Bloesemremedie Consult bestaande uit een gesprek, persoonlijk afgestemde bloesem en schriftelijk verslag per mail €75,-

Vervolgconsult á 45 min. €40,-

Een persoonlijk afgestemde bloesemremedie met schriftelijk verslag per mail €25,-

Los (vervolg)bloesemflesje €10,-

Evt. verzendkosten €6,75

Locatie:
Dorpsstraat 6
6675 BB Valburg OF op afstand

Telefoon:
06 439 729 06

E-mail: linda@fijngevoeligcoaching.nl

Nederlandse Bloesemremedies is een natuurlijk energetisch product dat wordt gebruikt voor innerlijke groei en bewustwording, innerlijke rust en evenwicht, het inzichtelijk maken en oplossen van moeilijkheden op fysiek, emotioneel, sociaal en energetisch niveau.

Nederlandse Bloesemremedies zet ik ook in ter ondersteuning bij andere behandelvormen zoals reading en healing. Wil je een bloesemremedie persoonlijk laten samenstellen zonder verdere begeleiding? Dit kan ook.

Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken op jouw weg naar meer inzicht en bewustwording?

Vul dan dit contactformulier in en ik help je graag verder.