Fijngevoelig Coaching

Nederlandse Bloesemremedies

Innerlijke rust, evenwicht, bewustwording en groei

Ben jij en/of je kind op dit moment niet helemaal jezelf? Vind je het moeilijk om te ontspannen en te genieten van al het moois in je leven? Dan kunnen Nederlandse Bloesemremedies jou helpen.

Wat zijn Nederlandse Bloesemremedies?

Een Nederlandse Bloesemremedie is een zeer verfijnde natuurgeneeswijze, waarbij de bloesems van planten, bomen of struiken worden gebruikt. Bloesemremedies zijn vloeibare plantenextracten met ieder hun eigen energie die samenhangen met bepaalde (levens-)thema’s. Ze worden als druppels ingezet en werken via het onderbewustzijn positief in op emoties zoals gebrek aan zelfvertrouwen, neerslachtigheid, stress, piekeren schuldgevoelens, kortom de thema’s die op dit moment in jouw leven aandacht vragen. Het heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen naar zijn positieve kant en stelt je in staat om in verbinding te blijven met deze fijne energie. Zo kan het krachtig en ondersteunend werken bij holistische coaching om weer in je kracht te komen.

Met behulp van mijn biotensor en de bloesemset, bestaande uit 48 flesjes, test ik uit welke bloesems met jou resoneren. Deze voeg ik samen in een flesje met zuiver water en kun je oraal gaan innemen. In een enkel geval zal ik adviseren om de bloesemremedie op een andere manier toe te passen, bv. via een spray of andere uitwendige toepassing. Zo gaat de energie van de bloesem resoneren met jouw energie en kan het ondersteunend werken in jouw proces. Het geeft subtiel inzicht en stelt je in staat om te transformeren.

Nederlandse Bloesemremedie Consult

Een Nederlands Bloesemremedie Consult is een aanvraag voor een persoonlijk samengestelde bloesemremedie zónder verdere begeleiding. We bespreken in dit geval jouw hulpvraag en stemmen hier vervolgens een passende bloesemremedie op af. Je ontvangt hiervan een kort verslag per mail.

Soms loopt het gewoon even niet zo lekker in jouw leven of dat van je kind. Je voelt je geremd of geblokkeerd. Je kunt hierdoor merken dat je niet lekker in je vel zit, klachten krijgt (fysiek, mentaal en/of emotioneel). Soms kun je wel verklaren waar dit door komt maar vaak is dit niet geheel duidelijk waardoor je ook niet weet hoe je de situatie kan verbeteren.

Door af te stemmen op jouw energie, kan ik informatie uit het onderbewustzijn naar het bewuste halen. Ik voel welke thema’s bij jou en/of je kind op dit moment aandacht vragen en welke samenstelling bloesems hierin ondersteunend kunnen werken. Zo komt er ruimte voor bewustwording en vanuit hier zal de oplossing zich aandienen. Want achter iedere blokkade schuilt een verlangen, een behoefte en deze kun je vanaf nu bewust gaan transformeren. Alle antwoorden liggen in jezelf!

Een flesje gaat gemiddeld 4-6 weken mee. Je kunt het flesje helemaal leegmaken maar regelmatig gebeurt het ook dat je al eerder merkt dat de behoefte is verdwenen. Je vergeet de druppels in te nemen en voelt onbewust dat je ze niet meer nodig hebt. Als dit het geval is, mag je op dat moment stoppen met de bloesemremedie.

Voel je nadien dat je nog wel behoefte hebt om door te gaan, dan is het mogelijk om opnieuw een bloesemremedie consult te doen. Hierin stemmen we opnieuw af en stellen we een bloesem samen die op dat moment past bij jouw hulpvraag en energie. Zo kun je stap voor stap de ui afpellen en groeien in jouw bewustzijn.

Nederlandse Bloesemremedie ter ondersteuning in een behandeltraject

In de meeste gevallen zet ik de Nederlandse Bloesemremedies in ter ondersteuning bij de energetische behandeltrajecten, voornamelijk bij healing. Tijdens een healing sessie bespreken we samen wat er speelt en waar jouw behoeften liggen. Ik test vervolgens uit wat de meest ideale samenstelling van bloesems is om als bloesemflesje persoonlijk voor jou samen te stellen. Deze sluit naadloos aan bij jouw thema’s en zal je in de tijd na de healing helpen om in verbinding te blijven met de nieuwe energie uit de healing. De kosten van het bloesemflesje zijn bij een behandeltraject inbegrepen.

Wanneer?

Een Nederlands Bloesemremedie Consult is een reading waarbij ik me volledig afstem op de persoon middels de bloesems en kan helpend zijn bij periodes van stress en spanning en specifieke, kleinere vraagstellingen.

Als de situatie complexer is, zal alleen een bloesemremedie onvoldoende toereikend zijn en raad ik je aan om een reading te doen of te kiezen voor een behandeltraject. Uiteraard zal ik eerlijk aangeven als ik het gevoel heb dat de hulpvraag buiten mijn expertise valt en andere begeleiding wenselijk is.

Voor wie?

Een Nederlandse Bloesemremedie(consult) is voor iedereen geschikt die even niet lekker in zijn vel zit, niet zichzelf is of kan zijn. Wil jij inzicht krijgen in jouw proces en ontwikkeling en wil jij graag groeien in bewustwording? Dan is een bloesemremedie iets voor jou. Dit is te gebruiken voor alle leeftijden en is nooit een vervanging van reguliere medicatie.

Resultaat na Nederlandse Bloesemremedies

Een Nederlandse Bloesemremedie is een natuurlijk energetisch product dat wordt gebruikt voor:

  • Het inzichtelijk maken en oplossen van moeilijkheden
  • Inzicht en evenwicht op fysiek, emotioneel, sociaal en energetisch niveau
  • Innerlijke rust en evenwicht
  • Innerlijke groei en bewustwording

Kortom: Het zal je inzicht geven in onbewuste processen die zich op dit moment afspelen en je ondersteunen in het veranderproces, met als uiteindelijke doel: rust en balans.

Wil jij meer informatie over Nederlandse Bloesemremedies? Ben je geïnteresseerd maar weet je niet goed wat voor jou zou kunnen helpen? Of denk je, dit is wat ik nu nodig heb. Neem dan contact met mij op via het contactformulier op deze pagina.

Praktische informatie

Behandeling:
Nederlands Bloesemremedie Consult

Kosten:
Nederlands Bloesemremedie Consult bestaande uit een korte inventarisatie van de hulpvraag per mail of telefoon, persoonlijk afgestemde bloesem en schriftelijk verslag per mail €42,50

Evt. verzendkosten €6,95

Locatie:
Dorpsstraat 6
6675 BB Valburg

OF

op afstand, dan vindt het Nederlandse Bloesemremedie Consult telefonisch plaats en zal de bloesem als pakketje verstuurd worden

Telefoon:
06 439 729 06

E-mail: linda@fijngevoeligcoaching.nl

Een Nederlandse Bloesemremedie is een natuurlijk energetisch product dat wordt gebruikt voor innerlijke groei en bewustwording, innerlijke rust en evenwicht, het inzichtelijk maken en oplossen van moeilijkheden op fysiek, emotioneel, sociaal en energetisch niveau.

Deze zet ik in ter ondersteuning bij andere behandelvormen zoals healing. Wil je een bloesemremedie persoonlijk laten samenstellen zonder verdere begeleiding? Kies dan voor een Nederlands Bloesemremedie Consult.

Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken op jouw weg naar meer inzicht en bewustwording?

Vul dan dit contactformulier in en ik help je graag verder.