Fijngevoelig Coaching

Persoonlijk afgestemde healing

In je kracht en in verbinding met je ware zelf

Ben jij een persoon met duizenden gedachten? Word je in het dagelijkse leven steeds geconfronteerd met oud zeer? Heb je klachten die maar niet verdwijnen of draag je nog onverwerkte emoties mee?
Zie je bij jouw kinderen dezelfde thema’s als bij jou terugkeren en/of merk je dat je kind een rugzakje met zich meedraagt? Dan is een persoonlijk afgestemde healing precies wat jij zoekt.

Persoonlijk afgestemde healing

Een individuele healing is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeling en thema’s. Tijdens een healing behandelen we dat wat op dat moment bij jou speelt en jouw aandacht vraagt. Als healer dien ik als doorgeefluik en verbind ik universele energie met die van jou.

De energie die in je lichaam stroomt wordt tijdens een healing actief in beweging gebracht. Alles wat in jouw lichaam is opgeslagen en jou niet meer dient, kan worden losgelaten en blokkades kunnen worden opgeheven. Hierdoor kan jouw levensenergie weer vrijuit stromen en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Hierdoor worden energetische blokkades in jouw lichaam hersteld. Een healing biedt jou zo de ondersteuning op gebieden die voor jou belangrijk zijn.

Hoe ziet een sessie eruit?

In de praktijk:
Bij een live healing bespreken we voorafgaand aan de behandeling hoe het met je gaat, waar je tegenaan loopt en wat er op dit moment je aandacht vraagt. Vaak is hier een intentie aan verbonden die we als uitgangspunt nemen in de healing. Daarna mag je lekker op de bank plaatsnemen, eventueel onder een dekentje en gaan we aan de slag. Ik leg mijn handen op verschillende plaatsen van het lichaam, bijvoorbeeld het hoofd, de schouders, de voeten of de buik en laat zo de universele, helende energie ook jouw lichaam bereiken. Dit kan gepaard gaan met zowel fysieke, mentale, emotionele als spirituele ervaringen. De ervaring is per persoon en per moment anders. Op het moment dat lichaam en geest volledig in rust zijn gekomen, sluiten we de healing af.

Op afstand:
Samen spreken we een moment af dat de healing plaatsvindt. Voorafgaand aan de healing stuur ik je een berichtje via Messenger, Whats App of email met informatie om je goed voor te bereiden op de healing. Voordat we beginnen kun je op dat moment zelf eventuele bijzonderheden aangeven. Ook kun je aangeven waar jij je aandacht op wilt richten in deze sessie. Bij een afspraak in de praktijk zullen we dit ter plaatse bespreken.

Op het afgesproken tijdstip zorg je dat jij een rustig plekje hebt waar je de healing kunt ontvangen. Tijdens de healing is er geen contact.

Na afloop van de healing neem ik telefonisch contact met je op en bespreken we de behandeling na. Wanneer het wenselijk is, ontvang je een verslag met alle bevindingen per mail.

Ook is het mogelijk om tijdens de healing wél telefonisch contact te houden. De healing wordt dan op afstand uitgevoerd maar doordat de telefoon op de luidspreker staat, kan er gecommuniceerd worden wanneer daar behoefte aan is. Nadien bespreken we ook op deze manier de healing na.

Voor wie?

Een healing is voor zowel kinderen, tieners als volwassenen geschikt. Het kan bij uiteenlopende fysieke en mentale klachten worden ingezet. De energie komt daar waar het het meeste nodig is:

  • Vermoeidheid
  • Terugkerende fysieke klachten
  • Stress gerelateerde klachten en/of burn out
  • Angst, paniek
  • Emotionele disbalans
  • Hooggevoeligheid
  • Onverwerkte emoties of gebeurtenissen
  • Vastlopen in dagelijkse leven
  • Relationele problemen
  • Andere mentale, emotionele en/of fysieke klachten

Resultaat na een persoonlijk afgestemde healing

Een healing zorgt ervoor dat jouw levensenergie weer gaat stromen en stelt het lichaam in staat om te herstellen. Je komt weer in verbinding met jouw kern, je ziel, met de persoon die jij werkelijk bent. Het zet je in je kracht en versterkt jouw lichaamsbewustzijn. Je leert te voelen, te ontvangen en ook naar de signalen van jouw lichaam te luisteren want deze heeft altijd een boodschap.

Kort gezegd zorgt een healing voor rust, ruimte en vertrouwen en laat je groeien. Je zult hierdoor keuzes gaan maken die goed zijn voor jou.

Wil jij dit ook? Maak dan een afspraak via het contactformulier op deze pagina voor een persoonlijk afgestemde healing.

Praktische informatie

Behandeling:
Persoonlijk afgestemde healing incl. coachingsgesprek

Duur:
90 minuten

Kosten:
€75,-

Locatie:
Dorpsstraat 6
6675 BB Valburg

OF

Op afstand, hierbij kun je de healing ontvangen zonder dat je het huis uithoeft.

Telefoon:
06 439 729 06

E-mail: linda@fijngevoeligcoaching.nl

Een healing is een vorm van energie overdracht die je dichter bij jezelf brengt en jouw ziel, gedachten, emoties en lichaam weer in balans brengt. Je kunt hiermee blokkades en oude pijnpunten helen wat zorgt voor rust, ruimte en vertrouwen.

Merk jij dat het tijd is om echt bij jezelf te komen?

Vul dan dit contactformulier in.