Fijngevoelig Coaching

Persoonlijk afgestemde healing

In je kracht en in verbinding met je ware zelf

Ben jij een persoon met duizenden gedachten? Word je in het dagelijkse leven steeds geconfronteerd met oud zeer? Heb je klachten die maar niet verdwijnen of draag je nog onverwerkte emoties mee?
Zie je bij jouw kinderen dezelfde thema’s als bij jou terugkeren en/of merk je dat je kind een rugzakje met zich meedraagt? Dan is een persoonlijk afgestemde healing precies wat jij zoekt.

Wat is healing?

Alles is energie, zo stroomt er in en om ons lichaam ook energie. Het is niet zichtbaar maar je kunt het wel voelen. Als je lekker in je vel zit, stroomt jouw energie vrijuit. Maar als je vermoeid bent, klachten ervaart of veel stress hebt dan wordt de energiestroom geblokkeerd, er ontstaan blokkades in je lichaam.

Blokkades worden vaak veroorzaakt door stress, onverwerkte emoties of gebeurtenissen, oude (familie)patronen of overtuigingen.

Een healing werkt als een schoonmaak van jouw energetische systeem en stelt jouw lichaam hiermee in staat om te herstellen.

Individuele healing

Een individuele healing is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeling en thema’s. Tijdens een healing behandelen we hetgeen op dat moment bij jou speelt en jouw aandacht vraagt. Als healer dien ik als doorgeefluik en verbind ik liefdevolle en lichte energie met jouw bewustzijn.

De energie die in je lichaam stroomt wordt tijdens een healing actief in beweging gebracht. Alles wat in jouw lichaam is opgeslagen en jou niet meer dient, kan worden losgelaten en blokkades kunnen worden opgeheven. Hierdoor kan jouw levensenergie weer vrijuit stromen en wordt het zelf genezende vermogen van het lichaam gestimuleerd. Hierdoor worden energetische blokkades in jouw lichaam hersteld. Een healing biedt jou zo de ondersteuning op gebieden die voor jou belangrijk zijn. Voor een optimaal resultaat werk ik met behandeltrajecten. Klik hier voor meer info over mijn werkwijze.

Healingsessie in de praktijk

Bij een afspraak in de praktijk vindt er een voorgesprek plaats waarna je op de behandelbank plaats mag nemen. Je ligt op je rug, met je kleding aan en wordt afgedekt met een lekkere warme deken. Als je het prettig vindt, zet ik een ontspannend muziekje op. Daarna ga ik aan het hoofdeinde zitten en leg mijn handen op jouw schouders. Tijdens de sessie volg ik de energie naar andere plekken in het lichaam. Dit kan met aanraking of net iets van het lichaam af. De meeste tijd is het stil, soms zal ik iets vragen als dit wenselijk is. Ook als jij iets wil delen, ben je hierin geheel vrij. Op het moment dat de energie weer vrij doorstroomt, beëindigen we de healing en bespreken we de behandeling na.Waar nodig zal ik je tips en tools mee geven om thuis toe te passen en een bloesemremedie op maat samenstellen.

Healingsessie op afstand

Samen spreken we een moment af dat de healing zal plaatsvinden. Voorafgaand aan de healing stuur ik je een berichtje via Messenger, Whats App of email met informatie om je goed voor te bereiden op de healing. Daar kun je zelf evt. bijzonderheden even kort bespreken voordat we beginnen. Je kunt aangeven waar jij je aandacht op wilt richten in deze sessie of we gaan een healing blanco in en laten ons verrassen door wat zich aandient.

Op het afgesproken tijdstip zorg je dat jij een rustig plekje hebt gevonden waar je de healing kunt ontvangen. Ik vraag je om te gaan zitten of liggen, wat je zelf prettig vindt, je los te maken van je omgeving en je naar binnen te richten. Neem waar wat er in je lichaam gebeurt en ontdek welke boodschap er voor jou aanwezig is. Ik begeleid dit proces en breng jou in verbinding met de helende, Universele energie. Tijdens de healing is er geen contact. Na afloop van de healing, neem ik telefonisch contact met je op en bespreken we de behandeling na. Ook hier zal ik waar nodig tips en tools aanreiken om thuis mee aan de slag te gaan en een bloesemremedie op maat samenstellen.

Voor wie?

Een healing is voor zowel kinderen, tieners als volwassenen geschikt. Het kan bij uiteenlopende fysieke en mentale klachten worden ingezet. De energie komt daar waar het, het meeste nodig is:

√ Vermoeidheid
√ Steeds terugkerende fysieke klachten
√ Stress gerelateerde klachten en/of burn out
√ Angst, paniek
√ Emotionele disbalans
√ Overprikkeling
√ Onverwerkte emoties of gebeurtenissen
√ Vastlopen in dagelijkse leven
√ Relationele problemen
√ Etc.

Resultaat na een healing

Een healing zorgt ervoor dat jouw levensenergie weer gaat stromen en stelt het lichaam in staat om te herstellen. Je komt weer in verbinding met jouw kern, je ziel, met de persoon die jij werkelijk bent. Het zet je in je kracht en versterkt jouw lichaamsbewustzijn. Je leert te voelen en ook naar de signalen van jouw lichaam te luisteren want deze heeft altijd een boodschap.

Kortgezegd zorgt een healing voor rust, ruimte en vertrouwen en laat je groeien. Je zult hierdoor keuzes gaan maken die goed zijn voor jou.

Wil jij dit ook? Maak dan een afspraak via het contactformulier op deze pagina.

Praktische informatie

Behandeling:
Healingstraject kort (2 á 3 maanden) bestaande uit:
– Intakegesprek
– 3 energetische behandelingen (van 1,5 á 2 uur)
– Coaching
– Tips en tools om thuis toe te passen
– Bloesemremedie
– Tussentijds contact en aanvullende begeleiding waar nodig

 Kosten: €442,-

Healingstraject lang (3 tot 5 maanden):
– Intakegesprek
– 5 energetische behandelingen (van 1,5 á 2 uur)
– Coaching
– Tips en tools om thuis toe te passen
– Bloesemremedie
– Tussentijds contact en aanvullende begeleiding waar nodig

Kosten: €638,-

Een losse sessie kost: €98,-

Betalen in termijnen is mogelijk.

Locatie:
Dorpsstraat 6
6675 BB Valburg

OF

Op afstand, hiervoor hoef je de deur niet uit.

Telefoon:
06 439 729 06

E-mail: linda@fijngevoeligcoaching.nl

Een healing is een vorm van energie overdracht die je dichter bij jezelf brengt en jouw ziel, gedachten, emoties en lichaam weer in balans brengt. Je kunt hiermee blokkades en oude pijnpunten helen wat zorgt voor rust, ruimte en vertrouwen.

Merk jij dat het tijd is om echt bij jezelf te komen?

Vul dan dit contactformulier in.