Fijngevoelig Coaching

Samenwerking

Even voorstellen…

Mijn naam is Joyce Koffeman. Geboren en getogen in Veghel en nu woonachtig in de mooie Betuwe, in Valburg. Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van 2 kleine schavuiten!

Mijn passie en levensdoel is “zorgen voor”. Dit doe ik dan ook al jaren met veel plezier op verschillende manieren. Na mijn opleidingen verpleegkunde en zorgwetenschappen, heb ik jarenlang gezorgd als verpleegkundige binnen het ziekenhuis en de ouderenzorg én als gezondheidswetenschapper binnen het geneesmiddelen onderzoek. Inmiddels alweer een aantal jaar als bioresonantietherapeut in mijn eigen praktijk genaamd Bioresonantiepraktijk de Vlinder.

Bioresonantie in het kort

Met bioresonantie kijk je op een andere manier naar klachten dan binnen de reguliere geneeskunde, namelijk op energetisch niveau. Hierdoor is bioresonantie een goede aanvulling op regulier, maar ook zeer geschikt als op zichzelf staande therapie.  Bioresonantie is geschikt voor klachten van Allergie tot Zwangerschap. De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in allergieën, rugklachten, burn-out en onbegrepen kinderloosheid. Daarnaast behandel ik ook tal van andere klachten (hoofdpijn, buikpijn, maar ook ontstoren van vaccinaties).

Het is een universeel inzetbare, pijnloze, ontspannen en effectieve behandelmethode om schadelijke of ziekmakende informatie in het lichaam te herstellen en belastingen op te heffen. Kern van de behandelingen is het optimaliseren van het zelf genezend vermogen!

Je komt weer in je eigen kracht te staan, krijgt meer energie en je gezondheid verbetert.

Wat is het doel van bioresonantie?

Als er tijdens het intakegesprek bij FijnGevoelig Coaching voor ouder en kind aanleiding is om een intake voor bioresonantie te plannen, gaan we kort naar een aantal dingen kijken.

Het doel hiervan is vast te stellen of je kind al dan geen belastingen in zijn lichaam heeft die verstoringen kunnen opleveren. Vaccinaties en voeding zullen hierin de meeste aandacht krijgen, aangezien hierin bij gevoelige kinderen frequent verstoringen voorkomen. Dit betekent dat je na de intake weet of er een belasting is, welke dit precies is en welke behandelopties er zijn. Overige belastingen zoals bijvoorbeeld een schimmelbelasting of een bacteriële belasting worden wel uitgetest, maar bij deze belastingen gaan we niet verder de diepte in. Je weet aan het eind van de intake wel of er een belasting is, maar niet precies welke (dus welke schimmel/bacterie).

Hoe ziet de intake eruit?

Hoe ga ik testen: je kind zit in een stoel (evt. bij de ouder op schoot) of kan spelen aan een tafeltje. Door middel van testbuisjes, mijn Bicom apparaat en mijn biotensor, vergelijk ik de frequenties in de buisjes met die van je kind. Aan de hand hiervan kan ik bepalen of er een verstoring /belasting aanwezig is. Je kunt dit vergelijken met een radio. Je hebt een zender en een ontvanger. Wanneer de ontvanger niet op de juiste frequentie is afgestemd ontstaat er ruis op de lijn. Door de frequentie aan te passen, kun je de zender weer op de juiste manier horen/ontvangen. Wanneer bij je kind een verstoring aanwezig is, kan deze behandeld worden met de Bicom waardoor de frequentie weer juist wordt afgestemd en de verstoring in het lichaam wordt opgeheven. Een soort APK keuring.

Tijdens de behandeling zit je kind op een stoel (evt. bij de ouder op schoot) en heeft een magnetische mat achter zijn rug en vaak een elektrode (een staafje) in zijn hand. De behandeling komt op deze manier het lichaam in. De behandeling is pijnloos en ontspannen. Het kan zijn dat je kind wat tintelingen voelt (vaak in de hand), maar dit is meer een kriebelgevoel.
Na de intake maak ik een kort verslag met de resultaten evenals mijn advies hierin. Binnen het coachingstraject bij FijnGevoelig Coaching voor ouder en kind zal deze verder besproken worden en ook onderdeel uitmaken van het verdere coachingstraject.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.