Recensies

“Nooit gedacht dat er zoveel verandering mogelijk was in zo’n korte tijd, ik voel me een compleet ander mens”

Lees hier ervaringen naar aanleiding van een afstemmingsgesprek, traject of gratis aanbod.

“Ik zou iedereen die al eerder ergens hulp heeft gehad, maar wat niet heeft geholpen het aanbevelen en gunnen om bij Linda te komen”

Bij toeval bij de Facebook-pagina van Linda uitgekomen en daardoor af en toe in gesprek geraakt via de kaartlegging op vrijdag. Hierdoor raakte ik geïntrigeerd door het werk van Linda en heb ik een aurahealing geboekt. Uit deze healing kwamen wat zaken naar voren die ik graag wilde aanpakken in een kort traject. Linda is echt een fijn en nuchter persoon. Ze stelt je op je gemak, ze praat makkelijk en legt heel fijn en duidelijk uit wat er gaat gebeuren. Ik ben echt geholpen en zou het iedereen die al eerder ergens hulp voor heeft gehad, maar wat niet heeft geholpen het aanbevelen (of eigenlijk gunnen!) om bij Linda terecht te komen.

– Lisette

“Met één behandeling en tips & tools voor thuis is mijn dochter nu ook ’s nachts zindelijk!”

Onze dochter van 6 is overdag al jaren zindelijk, maar ‘s nachts lukte het haar niet.
De laatste maanden ging het “goed” als we haar nog lieten plassen voordat wij naar bed gingen. Zo niet, werd ze ’s nachts (of zelfs pas de volgende ochtend) nat wakker. Het leek alsof ze niet voelde dat ze moest plassen. Maar ook dat ze zo diep sliep, dat ze er gewoonweg niet wakker van werd. We hebben Linda gevraagd om mee te kijken naar een mogelijke oorzaak. Linda heeft een reading gedaan, waaruit bleek dat onze dochter niet alleen erg gevoelig is, maar ook een sterke spirituele verbinding heeft. Ze was niet goed geaard, waardoor ze ’s nachts als het ware niet in haar eigen lichaam bleef, maar ging reizen. Doordat ze niet in verbinding met haar fysieke lichaam was, kon ze het plassignaal ook niet waarnemen. Linda heeft haar eenmalig behandeld. En in deze behandeling haar aura helemaal opgeschoond en een bescherming om mijn dochter gezet. Thuis zijn we zelf aan de gang gegaan met aardingsoefeningen en clearings. En sindsdien is mijn dochter ook ’s nachts zindelijk! We hoeven haar niet meer te laten plassen of wakker te maken, dit doet ze nu allemaal helemaal zelf! En mijn dochter?! Die vind het heel normaal dat we deze oefeningen en clearings hebben gedaan (en wanneer nodig weer doen) en dat ze nu “gewoon” slaapt.

– Joyce

“Na de sessies voelde ik me ontspannen en opgeruimd. Een prettige ervaring en effectief voor mij”

Ik ben bij Linda voor een aantal healing sessies geweest. Linda zorgde ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde in haar praktijk. Ze legt helder en duidelijk uit wat je kunt verwachten en luistert goed naar je wensen. De sessies en de gesprekken met Linda hebben me nieuwe inzichten gegeven en ervoor gezorgd dat ik onnodige ballast daar kon laten. Na de sessies voelde ik me ontspannen en opgeruimd. Een prettige ervaring en effectief voor mij.

– Jane

“Bizar om te merken, dat dit dus echt geholpen heeft. En dan ook nog eens alles op afstand. Bedankt Linda”

Voor onze twee zonen hebben we meerdere readings en healings bij Linda gedaan i.c.m. de bloesemremedie. Voor onze oudste zoon was dit met name voor zijn angsten en voor onze jongste zoon voor zijn constante buikpijn. Bizar om te merken, dat dit dus echt geholpen heeft. En dan ook nog eens alles op afstand. Linda is echt een hele fijne, sensitieve vrouw, die echt naar je luistert en je heel duidelijk meeneemt in wat ze heeft gedaan. Bedankt daarvoor!

– Fransien

“Door de (aura)healings, de druppels en tips zit ik echt veel beter in mijn vel en durf ik weer meer. Het liefst ga ik nog vaker naar Linda, maar ik kan het nu alleen.”

Ik vond het heel fijn om naar Linda toe te gaan. In het begin wel een beetje spannend, maar al snel voelde ik me op mijn gemak en mama mocht er ook bij blijven. Linda legde alles heel goed uit en tekende wat ze vertelde op de muur. Zo snapte ik het beter. Toen ik startte was ik een poppetje die niet goed in haar vel zat en sip keek. Met heel veel driehoekjes, vierkantjes, rondjes en een paar hartjes om mij heen. En nu een blij poppetje, met allemaal hartjes om me heen en nog maar één driehoekje. Door de (aura)healings, de druppels en tips zit ik echt veel beter in mijn vel en durf ik weer meer. Het liefst ga ik nog vaker naar Linda, maar ik kan het nu alleen.

– Liss

“Ik heb eerder bij een therapeut gelopen maar bleef op bepaalde vlakken vastlopen. Door de healing sessies heb ik nieuwe inzichten gekregen en voel ik mij stukken beter”

Naar eerder bij een therapeut gelopen te hebben bleef ik toch nog vast lopen om sommige vlakken. Via mijn zus kwam ik bij Linda terecht. Door de healing sessies heb ik weer nieuwe inzichten gekregen en voel ik mij weer stukken beter. Linda, nogmaals bedankt!

– Carmen

“Linda heeft me enorm geholpen. Het voelde en voelt gewoon goed”

Fijn contact gehad met Linda. Ze heeft me enorm geholpen. Ook nu nog eens in de 2 maanden een healing om nog wat meer “op te kunnen ruimen”. Het voelde en voelt gewoon goed.

– Astrid

“Zoveel tegenkomen waarvan ik niet wist dat het mij in de weg zat. Echt geen woorden voor, het heeft me veel gebracht”

De healings bij Linda heb ik als bijzonder ervaren. Er blanco in gaan en zo veel tegen komen, waar ik nooit aan gedacht zou hebben dat dit mij in de weg zou zitten. Echt geen woorden voor. Het heeft me al heel ver gebracht. Linda zelf is een enorm fijn persoon met een luisterend oor, waarbij ik me erg op mijn gemak voelde. Linda nogmaals dank!

– Ilse

“Ik was sceptisch om naar Linda te gaan maar ik voel me zo’n ander mens. Ik heb weer meer energie, minder pijn en zit daardoor lekkerder in mijn vel”

Ik was een beetje sceptisch om naar Linda te gaan. Maar na positieve verhalen van mijn vrouw en onze dochter, plus een laatste zetje in de rug, ben ik toch gegaan. En met resultaat. Ik was veel moe, gestrest en had last van onverklaarbare pijnen. Door een paar keer naar Linda te zijn geweest voor een healing, bloesemdruppels in te nemen en samengestelde supplementen voor langere tijd te slikken ben ik zo’n ander mens. Ik heb weer meer energie, minder pijn en zit daardoor lekkerder in mijn vel.

– Rick

Wil je ook een recensie achterlaten?

Vul dan onderstaand formulier in.

Contactformulier